Nemecko je plné azylantských ubytovní. Konflikty sú v nich na dennom poriadku

05.05.2019 23:02

Nielen vo veľkomestách, ale aj v nespočetných mestečkách a obciach Nemecka sú ubytovne pre azylantov (Asylbewerberunterkunf) a bitky a krvavé zrážky sú tam na dennom poriadku. Aj to zaťažuje políciu a aj tam idú peniaze daňových poplatníkov.

Tu uvediem len jeden príklad krvavej zrážky azylantov medzi sebou v noci, v obci Edingen-Neckarhausen, neďaleko Mannheimu (320 000 obyvateľov, z toho okolo 40 000 Turkov).

Moji informanti mi pravidelne posielajú každý týždeň niekoľko desiatok správ z rôznych kútov Nemecka o kriminálnych aktivitách azylantov.

 

Z policajnej správy o tomto prípade:

 

Konflikt medzi dvoma mužmi vo veku 26 a 37 rokov z Pakistanu vo štvrtok 2.mája, v noci o 22: 30 v Edingen-Neckarhausene sa skončil krvavo. Prudká hádka medzi nimi vyústila do bitky, pri ktorej 26 ročný muž dostal viaceré silné údery do tváre a utrpel krvavé poranenia. Okrem toho mal viaceré hlboké rezné rany nožom na ramene. Následne boli do azylantskej ubytovne privolaní záchranári, ktorí ho na mieste ošetrili a potom bol sanitkou dopravený do nemocnice. Tam bola vykonaná potrebná operácia.

Po príchode policajtov do ubytovne, bol útočník už preč. Policajtom bolo povedané, že dotyčný v ubytovni nebýva. Pomohla im však náhoda. Prihlásil sa svedok, ktorý muža videl, keď náhlivo vychádzal po čine z ubytovne. Poznal ho a vedel aj to, kde býva. Krátko na to ho policajná hliadka zatkla v jeho byte a bol dopravený na policajnú stanicu, kde bol vypočúvaný a potom prepustený na slobodu.

Bol obvinený z ťažkého ublíženia na tele.

Polícia prosí občanov, ak majú nejaké dôležité informácie k osobe obvineného, aby ju kontaktovali na tel. čísle:

 

Polizeipräsidium Mannheim
Stabsstelle Öffentlichkeitsarbeit
Michael Klump
Telefon: 0621 174-1108