Nemecko-iránska žurnalistka v TAZ: Policajtov treba zrušiť, patria len na smetisko

03.07.2020 23:55

Hengameh Yaghoobifarah moslimka, narodená v Kieli – rodičia utečenci z Iránu. Publikuje v berlínskom Tageszeitung (TAZ), sú to noviny sympatizujúce so Zelenými.

Kriminálne moslimské veľkoklany v Nemecku sa jej určite poďakovali za jej návrh na zrušenie celej nemeckej polície a za jej vyhodenie na smetisko. Na smetisko ale patria predovšetkým médiá ako TAZ, ktoré dali priestor moslimskej žurnalistke, demontujúcej dehonestujúcim a cynickým spôsobom všetkých asi 300 000 nemeckých policajtov. Zároveň tak ale zaútočila aj na štát Nemecko, ktorého významnou a nepostrádateľnou súčasťou je polícia.

Svojím článkom nepriamo poprela obrovskú kriminalitu moslimských klanov a migrantov v Nemecku – lebo polícia by mohla byť nepotrebná, prípadne redukovaná len vtedy, ak by neexistovala nijaká kriminalita.

Nemeckú políciu naviac ešte aj nevecne zosmiešnila vo svojom článku tým, že „analyzovala“, kde by policajti, ak by polícia bola zrušená, mohli pracovať.

Prešla všetkými možnými povolaniami a napokon prišla k uzáveru, že by v žiadnom z nich nemohli pracovať a preto by všetci mali pracovať len na obrovských smetiskách, lebo na nič iné sa nehodia podľa tejto „úžasnej“ expertky a žurnalistiky s nemeckým občianstom.

Ja si zas ale myslím, ako žurnalista s mnohoročnými skúsenosťami, že práve táto 29 ročná moslimka patrí aj so svojim totálne neprofesionálnym článkom a so svojou zaujatosťou, len a len na smetisko.