Nemeckí Zelení chcú východné AfD-regióny oslabiť koncentrovaným migrantským osídlovaním

11.10.2022 23:00

Tak sa má zredukovať úderná sila AfD, ktorá je predovšetkým na východe Nemecka intenzívna a explozívna. U ľavicových nemeckých globalistov rastú obavy, aby Viktor Orbán a Giorgia Meloni nespôsobili extrémne šírenie vplyvu pravice v Nemecku, ktorá je najviac reprezentovaná práve AfD, ale na východe je aj čoraz viac členov a prívržencov CDU, ktorí pre mnohé z toho, čo hlása AfD majú veľké sympatie.

Plán Zelených umiestňovať migrantov na východ Nemecka do miest, kde má prevahu AfD, podporuje aj SPD, takže možno hovoriť, že ide o úmysel spolkovej vlády. Je to rafinovaný plán, keďže je všeobecne známe, že utečenci  z afrických a arabských krajín sa veľmi rýchlo postarajú o to – lebo sa rozmožujú oveľa rýchlejšie ako domáce etnikum – že podiel migrantov voči  Nemcom konečne aj vo východnom Nemecku dosiahne hodnoty, ktoré si želajú ľavicovo-liberálni globalisti.

Vec má však „malý“ háčik. Východní Nemci a predovšetkým Sasi majú veľmi silné národné povedomie, neporovnateľne väčšie ako západní Nemci a vedia veľmi dobre, čo pre nich bude znamenať, ak by dovolili, aby ich územia zaplavili obrovské kontingenty migrantov.

Sasi nikdy neskladajú zbrane bez boja. A majú skvelú kolektívnu pamäť, v ktorej je veľmi výrazne zapísané, a to už viac ako jedno tisícročie, že zlo, ktoré ich vtedy zasiahlo a zotročilo, prišlo zo Západu.

Slávny a vojensky nesmierne silný franský kráľ Karol Veľký si postupne podmanil veľmi rýchlo všetky germánske kmene (okrem jedneho) a vytvoril tak obrovskú Franskú ríšu. Poraziť Sasov sa mu ale nedarilo dlhé roky – trvalo mu to 20 rokov a v tom čase podnikol proti nim 18 vojenských ťažení a až v roku 804 konečne nad nimi zvíťazil a včlenil ich do svojej ríše.

A aj ich potomkovia, dnešní Sasi si budú zaťato brániť svoje územia, aby ostali saské a neboli kolonizované arabsko-africkými prišelcami, s ktorými spravidla prichádza aj veľká kriminalita, násilie, obťažovanie a znásilňovanie kresťanských žien a samozrejme aj mafiánske organizácie, ako napríklad brutálna nigérijska mafia.

AfD dosiahla v posledných krajinských voľbách 9. októbra 2022, v Dolnom Sasku veľký úspech – 10,9 percent, čo je takmer dvojnásobok toho, čo tam získala v predošlých voľbách.

Preto Zeleným nejde len o to, aby utečenci umiestňovaní  do východného Nemecka narušovali reč, kultúru a identitu Sasov a ďalších na východe a aby ich etnicky fragmentovali a rozdrobovali ich tradície, ale aby aj zvrátili a ovplyvnili volebné výsledky k nepriazni AfD, a to už ako noví občania Nemecka.

Perfídny plán, ktorý ale Sasi určite nedovolia naplniť.