Nemecké ministerstvo zdravotníctva prvý raz priznalo: Korona vakcíny majú aj nebezpečné sprievodné účinky

29.07.2022 14:12

Klamári a popieratelia ťažkých a nebezpečných sprievodných účinkov vakcín museli prvý raz celkom oficiálne priznať, že veľmi dlho zavádzali verejnosť. Ale zároveň krátko potom museli priznať aj to, že ich prvé priznanie bolo nedostatočné a zavádzajúce a museli ho korigovať.

Prvý tweet Ministerstva zdravotníctva (BMG) mal znenie: 

„Eine von 5.000 Personen ist von einer schweren Nebenwirkung nach einer COVID-19-Impfung betroffen.“ –

„Jedna z 5 000 osôb je postihnutá ťažkým sprievodným účinkom po Covid-19-vakcinácii.“

 Už len to, že BMG muselo priznať, že ťažké sprievodné účinky vakcínovania proti Covidu sú nepopierateľnou a dramatickou realitou, je určite senzáciou, a to najmä po takom dlhom popieraní a zavádzaní občanov a po označovaní tých, ktorí celé mesiace demonštrovali proti povinnému očkovaniu za konšpirátorov.

Netrvalo dlho a na tweet z BMG prišlo veľa tweet-reakcií od Twitter-Userov, ktorí poukazovali na to, že informácia je nesprávna, lebo údaj je nesprávny, a tak je potom len Fake-News z ministerstva.

Reakcia z BMG prišla až za 7 hodín. Bola to korektúra pôvodného tweetu, pričom bolo hanbou a či aroganciou ministerstva, že prvý tweet nebol zmazaný.

Nový tweet BMG oznamoval:

„Das Risiko für schwere Nebenwirkungen liegt nicht bei 1 zu 5.000, sondern deutlich höher. Bei grundimmunisierten Menschen je nach Impfstoff also bei bis zu 1 zu 2.500, bei Geboosterten bei bis zu 1 zu 1.667 und bei vierfach Geimpften sogar bei bis zu 1 zu 1.250.“ –

„Riziko ťažkých sprievodných účinkov nie je 1 ku 5 000, ale je podstatne vyššie. Kto má základnú imunizáciu, tak v závislosti od druhu vakcíny je riziko až do 1 ku 2 500, kto je boostrovaný, tak je to 1 ku 1 667 a kto bol očkovaný štyri krát, tak je riziko 1 ku 1 250.“

 

Je hanebné a úplne absurdné, že BMG sa ani len neospravedlnilo za to, že dalo nesprávnu informáciu a čo je maximálne odsúdeniahodné je to, že neprišlo z ministerstva ani jediné slovo ospravedlnenia sa za to, že vedci, lekári a občania, ktorí od začiatku očkovacej kampane tvrdili, že vakcíny proti Covidu majú aj škodlivé účinky a dokonca zapíčiňujú aj smrť, boli šikanovaní, urážaní a znevažovaní.

A je to o to väčší škandál, že to bol sám minister zdravotníctva Karl Lauterbach, ktorý neustále pri každej príležitosti v médiách tvrdil (a presviedčal aj tých politických kolegov, ktorí „jeho“ vakcínam tiež nedôverovali), že mRNA-vakcíny sú bezpečné a vysoko účinné.

Viackrát to aj tweetoval, ako napr. v tomto tweete:

„… eine Minderheit der Gesellschaft eine nebenwirkungsfreie Impfung nicht will, obwohl sie gratis ist und ihr Leben und das vieler anderer retten kann.“ - 

„……jedna minorita spoločnosti odmieta vakcínu, ktorá nemá žiadne vedľajšie účinky, a to hoci je zadarmo a môže zachrániť život mnohých iných ľudí.“

A najväčším škandálom je to, že tento muž je naďalej ministrom, pričom už vysiela do verejnosti nové desivé posolstvá o nových, ešte životunebezpečnejších variantoch korona-vírusu, ktorý nás vraj prepadne na jeseň.

Veľmi pravdepodobne už pripravuje aj nový útok na presadenie zavedenia povinného očkovania zákonom.

Prvý jeho útok v Bundestagu stroskotal.

 

Určite sa však môže „tešiť“ na nové masové demonštrácie a väčšie ako boli predošlé – medzičasom už ďalší občania pochopili o čo tu globalistom a Gatesovi v skutočnosti ide.