Nemecká vláda ničí imunitný systém svojich občanov! Slovenská tiež?

17.05.2020 23:40

Už viackrát som v mojich článkoch, a to nielen po vypuknutí korony, písal, že o tom, či vo veľkej väčšine prípadov ochorieme alebo nie, rozhoduje len náš imunitný systém. Ak si ho sami ničíme alebo si ho necháme ničiť, tak nás s istotou postihnú mnohé choroby a to aj ťažké choroby, ktoré spôsobujú smrť.

V titulku som citoval výpoveď jedného nemeckého publicistu, s ktorou sa stotožňujem. Už pred mnohými rokmi som vydal niekoľko publikácií, kde som analyzoval obrovský význam imunitného systému pre zdravý a veľmi dlhý život a zdôrazňoval som, že bez optimálne pracujúceho imunitného systému je fakticky nemožné prežiť dlhý život bez chorôb.

Drvivá väčšina ľudí však nevie nič (alebo takmer nič) o tomto systéme a preto nemá ani potuchy o tom, ako ho môže sústavne podporovať a zlepšovať. Práve naopak, je len málo ľudí, ktorí svoj imunitný systém  v priebehu rokov neničia čoraz viac a viac. Aj o tom som už niekoľkokrát písal, čo ho najviac ničí.

V súčasnosti žijeme bezpochyby vo veľmi zlých a tragických časoch. Od druhej svetovej vojny svet nič podobné nezažil. Medziľudské kontakty boli obmedzené, nesmieme sa jeden druhému priblížiť, vnukovia nesmú mať kontakt so starými rodičmi, nesmú sa navštevovať starí a chorí v ústavoch, početné rodiny boli roztrhnuté, objatia a bozky sú zakázané, nakupovanie je stresujúce a zložité, priatelia sa nesmú stretávať, deti sa nesmú spolu hrávať, nesmú chodiť do školy, veľké množstvo ľudí už je alebo bude ekonomicky zruinované atď. A všetko kontroluje prísna polícia.

A mnohí z nás zomreli a zomrú „len tak“ na niečo z toho, čo som tu uviedol – iní budú z toho traumatizovaní na celý život.

Pod rúškami (ktorým sa ja vyhýbam, ako len môžem) sa zle dých, neznesiteľne páchnu, úsmev pod nimi je neviditeľný a tak aj zbytočný – a kto sa neusmieva na ľudí, tak akoby skamenel a či zmeravel. Dovolenka v cudzine, ale i vo vlasti je zakázaná, ľudia sú navzajom od seba izolovaní, všetko sa premenilo na izolujúce väzenie.

Život v Nemecku, ale i v iných krajinách sa stal utrpením.

Lockdown s nezmyselne prehnanými opatreniami nielenže niči nervy a duše ľudí, ale niči aj celú spoločnosť, úplne jedno, či niekto s nimi súhlasí alebo nie. K tomu sa pridalo neustále robenie paniky a vyvolávanie strachov prostredníctvom mainstreamu.

Spoločnosť sa dostala do výnimočnej, maximálne neistej a v podstate každého ohrozujúcej situácie. Ak taká situácie trvá a pretrváva, tak vyvoláva depresie a strachy a narastá nebezpečie samovrážd.  V domovoch dôchodcov začali umierať ľudia nielen na koronu, ale z depresie.

A depresia, zúfalstvo, bezmocnosť, strach oslabujú rýchlo a veľmi náš imunitný systém. Mozog a imunitný systém neustále spolu komunikujú a mozog ovplyvňuje imunitný systém – obrazne povedané tak, že buď ho ťahá hore alebo dole.

Toto všetko sa národu nevysvetlilo – politika tu totálne zlyhala. Namiesto toho sa mu servíroval strach a panika a lavína hrôzostrašných informácií. Takto korone boli vytvorené skvelé podmienky: Depresie a doslova iracionálne strachy a preto oslabený imunitný systém sú vítanou pozvánkou pre ňu, aby vnikla do organizmu, v ktorom nájde len slabých „odporcov“.

Azda raz príde čas, keď kritickí experti virológovia budú môcť uverejniť objektívne  štatistiky o tom, koľkí ľudia zomreli skutočne v dôsledku korona infekcie a koľkí sa stali tragickými obeťami korona opatrení.

Ten istý žurnalista, ktorého som citoval v titule článku, povedal:

„Za všetko chaotické a katastrofálne, čo spôsobili korona opatrenia – srdečná vďaka pani kancelárka“. Ja už len dodám: A vďaka celej jej vláde.