Nemecká vláda nepriamo priznala rozhodnutím ministerky Faeser, že akceptuje politický islamizmus!!!

05.09.2022 22:44

Kriticky to uviedol dokonca jeden z najvplyvnejších nemeckých mainstreamových denníkov Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Pritom od politického islamizmu sa jasne dištancujú aj niektoré moslimské štáty, ako napr. Egypt.

Ale akceptovať politický islamizmus, znamená s ním mlčky súhlasiť!

Nemecké Ministerstvo vnútra (ministerka vnútra je SPD politička Nancy Faeser) nepredĺžilo prácu Grémia pre skúmanie aktivít politického islamizmu v Nemecku.

Vedci a experti, ktorí preňho pracovali vyjadrili svoje sklamanie a rozhorčenie. Signál, ktorý tak ministerka Faeser vyslala do (nielen) nemeckej spoločnosti je jednoznačný a prenikavý a nepochybne ho veľmi dobre a s obrovským potešením zaregistrovali všetci prívrženci politického islamizmu a samozrejme aj všetci potenciálni islamistickí teroristi, ako aj aktívni islamistickí teroristi.

Vrážd, ťažkých poranení, znásilnení, ktorých sa na kresťanoch v Nemecku dopustili tí, ktorí buď vyšli z politického islamu alebo ho vyznávali, bolo  veľmi mnoho. Ich presný počet nie je nikde spoľahlivo uvedený – písal som o nich vo viacerých článkoch od roku 2015. Napríklad aj o krvavej udalosti vo Würzburgu v júni 2021, keď 24 ročný Somálčan za bieleho dňa v centre mesta s nožom v ruke masakroval a vraždil naše kresťanské európske ženy. Viaceré skonali priamo na ulici a viaceré boli veľmi ťažko poranené. Pri výsluchu o.i. povedal, že tak len naplnil svoj osobný džihád.

Médiá ale veľmi rýchlo zabudli na obete a už o nich nič viac nenapísali. A brutálny vrah vraj bol psychicky narušený. A presne toto potvrdil aj súd, ako bolo oznámené 26.júla 2022 a rozhodol, že pôjde na psychiatriu, na neurčitý čas, lebo údajne trpí na  paranoidnú schizofreniu. To znamená, že keď mu bude atestované vyliečenie, tak bude prepustený na slobodu. A to môže byť veľmi skoro!

A práve aj v júni 2021 bolo zmienené grémium založené za vtedajšieho ministra vnútra Horsta Seehofera CSU, ktorý to podľa všetkého urobil pod dojmom tohto strašého činu a brutálneho krviprelievania a krutej smrti náhodných ženských obetí.

Je to o to zarážajúcejšie, že to teraz bola práve žena, ktorá ako ministerka vnútra prácu tohto dôležitého grémia zrušila a de facto ho tak vyhlásila za nežiaduce!

Členovia grémia oznámili v sobotu, že pracovníci Oddelenia pre bezpečnosť verejnosti, na Ministerstve vnútra im v rámci krátkej videokonferencie oznámili rozhodnutie, že ministerstvo už viac nemá záujem na pokračovaní činnosti grémia.

Expert pre sociálnu vedu Ruud Koopmans k tomuto rozhodnutiu Ministerstva vnútra povedal, že je ním mimoriadne pobúrený. Susanne Schrötter riaditeľka frankfurtského Výskumného ústavu pre globálny islam varovala nemeckých politikov, a odkázala im:

„Máme obrovské problémy v školách,  v mnohých z nich už existuje totálne odmietanie nemeckej kultúry a nemeckej spoločnosti. To všetko musíme odstrániť.“

K tomu dodám, že keď podobná kritika prichádzala už roky od AfD, tak strana bola vládnymi politikmi a ich systémovými médiami obviňovaná z islamofóbie, netolerancie, pravicového extrémizmu a neraz aj z neonacizmu.

Teraz, keď mnohé už poukazuje na to, že Nemecko za 10 až 20 rokov bude mať viac moslimov ako kresťanov, a tým bude aj politicky v moci islamu, sa odrazu „prebudil“ aj FAZ a poukazuje na to, o čom ešte nedávno mlčal.

Ako oznámil expert štátneho práva K. A. Schwarz, tak Ministerstvo vnútra na dotaz, z akého dôvodu zrušilo grémium, až dosiaľ vôbec neregovalo. Schwarz preto k tomu povedal svoj názor – podľa  neho to bolo len politické rozhodnutie. Nepovedal, čo pod takým rozhodnutím treba chápať.

Interperetácia tohto rozhodnutia je pre toho, kto vidí za kulisy súčasnej nemeckej politiky ľahká.

V krátkosti toľko, že vládne strany SPD a Zelení sú čoraz viac infiltrované vyplyvnými moslimami, a tak rastie v nich aj moc islamu. Preto sa „musí“  v týchto stranách vyhovieť aj ich požiadavkam.