Nemecká polícia je už zúfalá. Tentoraz musela zasahovať v Brémach proti veľkoklanu

15.07.2020 22:42

Nedopustime nikdy takú situáciu v SR, aby naša kultúra bola "obohacovaná" podobným spôsobom, ako je to v Nemecku napr. aj v tomto prípade:

Podľa údajov polície eskaloval brutálny spor v rámci veľkoklanu v pondelok večer vo štvrti Vegesack. Konflikt vypukol medzi niekoľkými ženami veľkoklanu. Išlo o vzťah 20 ročnej ženy k ženatému mužovi.

Riešilo sa to na ulici. Medzi rozzúrenými ženami bola aj manželka dotyčného muža a i jeho matka. Krik a vzájomné nadávky spôsobili, že už veľmi rýchlo sa zapojili do ruvačky, ktorá sa napokon strhla, ďalšie ženy a aj mužskí členovia veľkoklanu.

Keď tam prišli privolaní policajti, tak v divokom spore bolo zapojených už okolo 40 ľudí veľkoklanu, a niekoľkí policajti, ak chceli situáciu zvládnuť, tak  museli požiadať o pomoc ďalších kolegov.

Zakrátko bolo na mieste, kde spor už naplno eskaloval, okolo 50 policajtov, ktorým sa napokon podarilo dostať všetko pod kontrolu.

Bolo niekoľko zranených, aj jeden policajt. Policajti zatkli viacerých členov veľkoklanu a brémska polícia teraz vyšetruje ďalšie delikty v rámi veľkoklanu, ktoré pri tejto akcii vyšli najavo.

Nemecká polícia je nepredstaviteľne preťažená, a to čoraz viac. Takéto prípady sú v Nemecku takmer na dennom poriadku.

Na krátku správu polície, ktorá bola aj v niektorých menších médiách, prišlo niekoľko sto komentárov.

Všetky zneli podobne rozhorčene a preto tu uvediem aspoň jeden z nich:

 

Typisch politische und mediale Verharmlosung für Massenschlägerei, Körperverletzung der dt. Polizisten unserer Kulturbereicherer. Die Zustände in Deutschland grenzen an Anarchie. Die dürfen alles, der dt. Bürger darf nichts, schon gar nicht kritisieren.

 

Preklad:


Typicky  politické a mediálne „zmiernenie“ masovej bitky, zranenie nemeckých policajtov tými, ktorí majú obohatiť našu kuktúru. Situácia v Nemecku je už takmer anarchiou. Títo ľudia môžu všetko, Nemci nesmú nič a už vôbec nesmú nič kritzovať.