Nemecká „demokracia“ horšia ako ruská „diktatúra“: Bavorský podnikateľ musí ísť na súd, lebo sa na plagáte „vysmieval“ zo Zelených!

19.03.2024 11:04

Telesne neobyčajne „mohutná“ líderka Strany zelených Lang je na cestnom valci, Habeck s prázdnymi vreckami, Baerbock ako dievča: Pretože sa podnikateľ z bavorského Bad-Tölzu Michael Much pred svojím domom „posmieval“ politikom Strany zelených plagátmi, tak sa musí v tento štvrtok objaviť na okresnom súde v Miesbachu.

 

Súd ho obvinil z výsmechu politikov na dvoch plagátoch, ktoré vylepil na svojom pozemku v Gmunde vlani v septembri, keď v Bavorsku ešte prebiehala predvolebná kampaň. Súd zdôraznil, že plagáty boli dobre viditeľné z ulice. 

 

Ak by dnes v Bavorsku bol premiérom legendárny politik Franz Josef Strauß, tak by takého sudcu dal "vyhnať" z Bavorska.

 

Súd posúdil ako „kriminálny“ skutok to, že:

 

"Minister hospodárstva Robert Habeck zo strany Zelených je na plagáte zosmiešňovaný citátom „Firmy neskrachujú, len prestávajú vyrábať, za ktorým skrýva provokatívna otázka: „Vie aj počítať do 3?“

 

Na druhej strane sú vedľa seba nasadení politici Strany zelených Habeck, Cem Özdemir, Annalena Baerbock a Ricarda Lang. Postava Habecka tam stojí s prázdnymi vreckami otočenými von, Baerbock má tvar malého dievčatka a Lang je položená na zelenom cestnom valci. Pod ním je napísané:

„Všetko zničíme“ plus logo Zelených a názov skorumpovanej strany „Aliancia 90 Zelené svinstvo“. Môžete si tam tiež prečítať Habeckov citát „Vždy som považoval lásku k vlasti za chorobnú“.

 

„Chceli ste použiť transparenty na vyjadrenie svojej neúcty voči poškodeným,“ hovorí trestný rozkaz proti podnikateľovi Muchovi, a súd teraz vytýčil verejné zasadnutie.

 

 

V trestnom rozkaze, ktorý je teraz aj obžalobou, sa uvádza, že Much sa politikom vysmieval, „pretože ako politici zastávajú významné postavenie vo verejnom živote“. A ďalej v dokumente: „Okrem toho, výroky na transparentoch pravdepodobne značne sťažili verejnú prácu poškodeným, najmä vzhľadom na predvolebnú kampaň v Bavorsku, odohrávajúci sa v tom čase“.

 

Ako svedkovia sú uvedení: Robert Habeck, Ricarda Lang, Cem Özdemir a policajný komisár. Na proces však nie sú prizvaní traja politici, iba policajt.

 

Ak by sa dotyčný bol dopustil podobnej akcie voči politikom AfD, tak by sa nič nedialo – mainstream by ho bol uznanlivo za niečo také duchaplne vtipné pochválil.

 

K tomu nemusím už nič dodať – každý objektívne súdny človek musí povedať, kde je možné toto, tam končí každá demokracia.