Nemci sa bránia proti legalizovaniu pobytu státisíc len dočasne tolerovaných migrantov

21.10.2022 23:33

Podľa mainstreamu sú v Nemecku desaťtisícky migrantov, ktorí nemajú povolenie pobytu a sú len tolerovaní. Určite ich ale je aj s tými, ktorí sú v krajine úplne ilegálne, oveľa viac.

Vláda plánuje nový zákon, ktorý im umožní získať trvalý pobyt. Búria sa proti tomu nielen občania (nie všetci), ale protestuje aj opozícia, okrem Ľavice. V tomto prípade idú spolu AfD a CDU-CSU proti vláde a budú hlasovať za odmietnutie tohto nezmyselného a absurdného zákona.

Pri prvom čítaní  predloženého zákona v Bundestagu ho kritizovali ako zákon, ktorý umožní ešte väčšie zneužívanie azylu. Je len samozrejme, že taký zákon bude pôsobiť ako lákavý stimul pre cestu do Nemecka pre masy ľudí z arabských a afrických krajín.

Pritom v Nemecku už žije také množstvo migrantov a utečencov ako v žiadnej inej EÚ krajine. A veľm i mnoho z nich nie je vôbec integrovaných, a to aj viacerých rokoch života v Nemecku.

Podľa vlády by sa tento zákon týkal údajne 136 600 osôb – kto uverí tomuto číslu, ten je maximálne naivný, alebo nemá ani potuchy o smutnej realite.

V súvislosti s týmto zákonom povedala spolková ministerka vnútra Nancy Faeser (SPD) s veľkou hrdosťou:

„Bude to nový štart do migračnej politiky.“

Táto veta ministerky je totálna hlúposť a nemá žiadnu logiku, lebo nový štart znamená, že niečo – v tomto prípade migračná politika – bolo pozastavené a či prerušené, a sa to znova štartuje.

Nemecká migračná politika exkancelárky Merkel ale nebola nikdy prerušená a stále umožňovala príchod ďalších a ďalších utečeneckých más!

Záverom ešte dva hlasy k tejto téme z opozície.

Poslanec Bundestagu Detlef Seif (CDU):

„Tento zákon vysiela nasledovný signál: Kto dokáže nejako sa dostať do Nemecka, ten v ňom môže aj ostať.“

Vnútropolitický hovorca Bundestag-frakcie AfD Gottfried Curio:

„Tento zákon oberie štát o možnosť vyhosťovať azylových podvodníkov z Nemecka – táto vláda takto odmení tých, ktorí porušia právo.“

 

Aj z tohoto článku vyplýva ako Nemecko už pracuje na vlastnom pohrebe. Má ale dobrý vzor – Francúzsko, ktoré je v tomto smere už ďalej.

 

Sú Nemci, ktorí sú presvedčení, že len  tento rok prišli do Nemecka  takmer 2 milóny migrantov a utečencov, včítane Ukrajincov.

 

Už dokonca ani len mainstream nemaže všetky diskusné príspevky občanov – sú ich tisícky – na tému utečenci v Nemecku, ktoré sršia hnevom a zúrivosťou nad politikou vlády.

 

Tu aspoň tri z nich – a tak podobne myslí viac ako 80 percent Nemcov:

 

Rally Soft1T

Bekommt Ihr von Regierung überhaupt noch mit, was hier wirklich los ist? - Allein seid 2015/16 bis heute sind hier Personen in der Anzahl eines kleinen Landes ""zugewandert"". Die meisten illegal mit bezahlten Schleusern. Dieses Jaht vermutlich allein bis zu 2 Millionen,- was glaubt Ihr Phantasten denn was nächstes Jahr kommt, wohin denn damit? Turnhallen, Bundesimmobilien sind voll, so voll wie Kranken- und Sozialkassen leer.  HÖHRT ENDLICH AUF MIT DIESER UNVERAnTWORTLICHEN POLITIK - Ihr verbohrten Ideologen nehmt sehenden Auges in Kauf, das es zu Aufständen kommt. Die Mehrheiten, die Ihr zu haben glaubt, habt Ihr nicht wirklich!

 

der Wolf1T

Baerbock will 1000 afghanische Flüchtlinge pro Monat in Deutschland aufnehmen. Durch solche Volksschädlinge, (u.a.) wie die Baerbock, geht Deutschland immer mehr in Richtung Abgrund. Die Finanzlage der gesetzlichen Krankenkassen stößt an ihre Grenzen. Im kommenden Jahr droht den Kassen ein Defizit von rund 17 Milliarden Euro. Woher kommen derart Defizite? Natürlich von den immer mehr reingeholten Asylanten, und Ukrainer. Den Rest könnt ihr euch denken...

 

Christian Sch.1T

Solche Grundsatzfragen bedürfen einer Volksabstimmung, so wichtig sind sie. Es geht um den inneren Frieden. Dass ein bunt zusammengewürfeltes Konsortium aus Gutmenschen und abgebrochenen Studenten nur durch eine Quotenregelung legitimiert über Wohl und Wehe des Landes im Handstreich entscheidet, kann nicht hingenommen werden!