Nemci dajú hlasy aj politickému islamu: Komunálne voľby Severné Porýnie-Vestfálsko

12.09.2020 23:42

V nedeľu 13. septembra sa konajú komunálne voľby v spolkovej krajine s najväčším počtom obyvateľov (18 miliónov obyvateľov, hlavné mesto Düsseldorf), kde je v Nemecku aj najviac moslimov.

Kandiduje aj veľké množstvo prívržencov politického islamu, ktorí robia všetko pre to, aby sa dostali do významných pozícií komunálnej politiky, najmä ako mestskí poslanci veľkomiest Kolín, Duisburg, Essen, Wuppertal, Düsseldorf, Dortmund,….

Mnohí z týchto islamistických kandidátov sú dokonca členmi tzv. klasických etablovaných strán (v Nemecku, kde vládne politika „korektnosti“ je to možné).

Napríklad v Krefelde, v jednom volebnom obvode kandiduje ako člen CDU za mestského poslanca istý Mehmet Demir, ktorý je zároveň funkcionárom „zlopovestného“ DITIB-u, islamskej organizácie riadenej Ankarou. Okrem  toho je tento radikálny islamista aktivistom turecko-šovinistickej organizácie v Nemecku – názvu  Graue Wölfe (Siví vlci).

Prečo sa CDU ešte vôbec nazýva Kresťansko Demokratickou Uniou, keď môžu byť jej členmi moslimovia a dokonca i radikálni moslimovia, ktorí sú evidentne nepriatelia kresťanstva?

Je to nielen hanba, ale aj podlá zrada princípov a ideálov kresťanstva.

Ešte jeden z početných podobných prípadov v tejto spolkovej krajine:

Tentoraz zo strany Zelených, za ktorých kandiduje za poslanca Mesta Bielefeld moslim fundamentalista Selvet Kocabey, funkcionár nebezpečného hnutia Milli-Görüs, ktoré sa ideologicky opiera o extrémistické islamistické Moslimské Bratstvo.

Pritom je hnutie  Milli-Görüs sledované Spolkovým Úradom pre ochranu ústavy ako organizácia nebezpečná pre nemecký štát.

Len niekoľko dní pred voľbami konečne precitli z letargie politickej „korektnosti“ aj niektoré mainstream médiá. Odvážni občania a skutočne demokratickí kresťania organizovali vo viacerých mestách akcie, kde upozorňovali na toto nebezpečie a bombardovali aj média E-mailami, kde ich o tom informovali.

Na základe takýchto iniciatív potom odrazu začali niektoré médiá varovať politické strany pred nebezpečím ich infiltrácie politickým islamom. Pre nedeľné voľby je to už neskoro. Politický islam svojimi kandidátmi už prenikne do vysokých funkcií komunálnej politiky.

Je to smutné a tragické, lebo tak médiá, ako aj etablované strany vedia o tejto situácii celé roky a nič proti tomu neurobili.

Z toho vyplýva len jedno:

Niektoré kresťanské strany v Nemecku sa dobrovoľne islamizujú.