Nehorázny škandál: Brusel financuje propagandu islamu, ktorú dala „vedecky“ vypracovať turecká vláda

30.01.2020 22:49

Som za Ochranu Európskych Hodnôt! Som Proti islamu Politickému a Proti jeho podpore Bruselom.

Pri tejto „skvelej vedeckej“ práci nejde o nič ine ako o „správu“ alebo „reportáž“ o údajnej islamofóbii veľkej časti Európanov. Tento bruselský škandál má dokonca dva aspekty. Jeden spočíva v tom, že Brusel tento projekt z Ankary okamžite s rozhorčením neodmietol ako provokáciu európskeho kresťanstva a druhý v  tom, že za jeho vypracovanie preukázal Ankare obrovskú sumu 127 000 eur.

Argument, prečo Európa potrebuje takú „fundovanú správu“ o tom aká je údajne islamofóbna, znie:

Je v nej o.i. predsa aj posolstvo mieru, priateľstva a lásky, ktoré z islamu vyvierajú. Je to cynizmus? Alebo provokácia? A či nabádanie, aby sme všetci v Európe čo najskôr konvertovali a prijali islam ako svoje náboženstvo? Vylúčiť to v žiadnom prípade nemožno!

Ja osobne to pokladám za zákerný ideologický ťah, ktorým je nám signalizované, že kto neakceptuje islam v celom jeho spektre, alebo že ho dokonca kritizuje (pričom kresťanstvo je možné nielen kritizovať, ale ho aj zosmiešňovať, ako to často robia moslimovia), tak je nebezpečne islamofóbny. Ak tento vývoj pôjde v EÚ týmto smerom ďalej, tak možno očakávať, že v neďalekej budúcnosti bude islamofóbia vyhlásená za psychickú chorobu, ktorú treba liečiť na psychiatrii.

„Správa“ má niekoľko kapitol, pričom každá z nich je venovaná nejakému EÚ štátu, kde je veľa moslimov.

Jedna sa zaoberá aj situáciou v Rakúsku. Autor je politológ zo Salzburgu, moslim Farid Hafez. Čítal som ju celú. Je napísaná neobjektívne a extrémne tendenčne. Hovorí napríklad, že odľudštenie moslimov je centrálnym bodom antimoslimského rasizmu vo verejných rečiach mnohých Európanov a že sa neustále stupňuje. Podľa Hafeza to podporuje a umocňuje zavádzanie islamofóbnych zákonov Viedňou.

Je priam neuveriteľné a katastrofálne, čo všetko si v Európe necháme páčiť od politického islamu a islamistov, lebo Hafez nie je nič iné ako zarytý islamista

A ako taký môže žiť v Rakúsku ako vážená osoba a byť tam kráľovsky platený ako politológ. Vo svojej kapitole píše ďalej veľké nezmysly (za naše peniaze z Bruselu) ako napr.:

Islamofóbny je aj ten, kto sa zasadzuje za zákaz šatiek na hlavách moslimskych dievčat na školách, ako aj ten, kto píše kritické knihy o islame, atď,……Za islamofóbnych označil množstvo renomovaných osobnosti, ktoré kritizujú islam, ako liberálna berlínska imámka Seyran Ates, Mouhanada Chorchideho, ktorý už roky bojuje za reformovaný osvietený islam, sociológa  a kritika islamu Kenana Güngora a mnoho ďalších skvelých osobností, v hlave zdravých a normálnych, na rozdiel od Hafeza, ktorý označil za islamofóba dokonca aj bývalého rakúskeho veľvyslanca v Tunise, Gerharda Weinbergera (ktorý si tam získal mnoho priateľov moslimov), lebo napísal kritickú knihu o Koráne.

Tu končím, hoci by som mohol ešte dlho pokračovať, v tomto duchu – napr. kapitoly o Nemecku, Francúzsku,..........všetko doslova len islamsko-demagogické kydanie nezmyslov na istých ľudí, ktorí nechvália islam.

Už len toľko, že islamistami, ktorí písali túto „správu“, za islamofóbov označené osobnosti napísali v tejto veci dlhý otvorený list do Bruselu, adresovaný na von der Leyen.

Aspoň začiatok z neho:

Vážená pani prezidentka von der Leyen,     podpísaní tohto listu Vás prosia, aby ste sa postarali o to, aby bola ukončená spolupráca s tureckými organizáciami, ako aj ich podpora, lebo tieto organizácie majú za úlohu v Európe pravidelne publikovať svoje štvavé a doslova udávačské „správy“ o tých občiankach a občanoch EÚ, ktorí sa verejne kriticky vyjadrujú o politike Turecka a o politickom islame v Európe.......................