Nedajme sa klamať! Pochod migrantov do USA je len inscenácia. Soros a spol. proti Trumpovi?

26.10.2018 22:50

Pochod tisícok migrantov cez Mexiko do USA je pokusom o zvrhnutie  Trumpa. Jeden z ďalších, ktoré neúnavne organizujú a platia Soros a etablovaná politická clintonovská „elita“. Zúfalo sa pokúšajú dotstať Trumpa z prezidentského kresla a dosadiť tam niekoho, kto im bude slúžiť a s nimi splupracovať. Migranti boli „najatí“ prevažne v Hondurase a Guatemale, ale medzičasom sa už k nim pridávajú aj ďalší z Mexika.

Pochod úbožiakov (ktorých priamo či nepriamo „vyprodukovali“ tie isté globálne kruhy USA, ktoré ich teraz ženú „dobyť“ USA) naprieč Mexikom k hraniciam USA etrémne propagujú mainstream médiá a venujú mu každý deň veľkú pozornosť. Tieto médiá robia všetko preto, aby získali maximálne sympatie a veľkú lútosť americkej verejnosti pre týchto použitých úbožiakov.

Je faktom, že najmä v Hondurase vládne obrovská kriminalita a chaos – ale aj za to je zodpovedný globálny kapitalizmus USA a koruptné proamerické vlády v latinskej Amerika. Sorošovské „spojky“ v Hondurase nahovorili naivným migrantom, že v USA ich všade očakáva skvelý job.

Nepotvrdené informácie hovoria, že hlavným pomocníkom „Sorošovcov“ pri organizovaní tohto „dobročinného“ podujatia je zoskupenie Pueblos sin fronteras – už názov hovorí, čo za tým skrýva: Národy bez hraníc.

V každom prípade pracujú títo ľudia presne tým spôsobom ako aj početné organizácie Sorosovej siete Open Societies.        

Nezávislí americkí politológovia vychádzajú z toho, že celá inscenácia okolo migračných prúdov do USA má za cieľ vyprodukovať obrazy a scény v médiách takým spôsobom, aby uškodili Trumpovi v blížiacich sa Mid-Term-voľbách.

Podobne mohli byť nedávno inscenované aj zásielky s výbušninami Sorosovi, Hillary Clinton, šéfovi CNN, hercovi De Nirovi a ešte niekoľkým ďalším odporcom Trumpa.

Mid-Term sú veľmi dôležité voľby a možno ich v slovenčine vyjadriť ako „polčasové“ voľby a či ako „medzivoľby“ a konajú sa vždy v strede štvorročnej periódy vládnutia prezidenta USA. A podobne ako prezidentské voľby, tak aj tieto voľby sa konajú vždy v utorok po prvom pondelku novembra. V nich sa volí tretina nových senátorov a celý nový Dom Reprezentantov. Okrem toho sa volí časť guvernérov a aj väčšina parlamentov spolkových štátov. Výsledok týchto volieb ukazuje, aká je nálada obyvateľstva vo vzťahu k prezidentovi USA. Ak ich vyhrá Trump, tak Demokrati sú už celkom na konci so svojou „politickou latinou“.

A práve preto sa krátko pred touto udalosťou odrazu dejú „divné“ veci, ktoré majú oslabiť pozíciu Trumpa. Možno očakávať, že sa ozvú hlasy, ktoré budú tvrdiť, že za dopisovými útokmi stojí Trump a samozrejme, že to média budú preberať a analyzovať.

A napokon budú krátko pred 6. novembrom proclintonovskými televíziami prezentované americkým voličom dramtickým spôsobom, aké desivé hrôzy pripravila Trumpova vláda úbohým migrantom na mexicko-americkej hranici.

Samozrejme, že aj ARD, ZDF a ďalšie propagandistické európske médiá – sluhovia globalistov USA - si už zakúpili práva na vysielanie. To všetko horlivo podporujú nemeckí Zelení politici a Ľavicoví radikáli. Nie však Ľavičiari ako Sahra Wagenknecht a jej manžel Oskar Lafontaine, ktorí dlhodobo ostro kritizujú utečeneckú politiku kancelárky.