Nebojím sa korony, lebo viem, že mi nič neurobí! Tu sú moje Fakty:

12.03.2020 23:47

Začnem tým, že rakovina je nielen z môjho pohľadu oveľa nebezpečnejšia a strašnejšia. Za rok zomrie na ňu vo svete do 10 miliónov ľudí a celosvetovo nás stojí 1, 16 bilión dolárov. 

Zvykli sme si na jedno i na druhé, pričom veľká väčšina ľudí nepozná ani len tieto čísla. Rakovina je tu už celé stáročia a žijeme s ňou pokojne a či spokojne bez paniky, aká prepukla najmä vďaka médiám a mnohým politikom teraz. Zvykli sme si na ňu.

Skutočný všeliek proti rakovine nemámne stále, hoci nám to farmaindustria sľubuje už desaťročia a pritom „zhrabla“ už stovky miliard dolárov a bude tak robiť ďalšie desaťročia. Približne už 70 rokov hlce výskum rakoviny obrovské sumy a výsledok je mizerný.  

Korona výskumu tiež prinesie obrovské zisky. Čím väčšia panika a nezmyselné hysterické nafukovanie problému, tým viac ziskov pre tzv. spasiteľov. Keď sa niečoho panicky obávame, strácame zmysel pre realitu a sme ochotní urobiť čokoľvek a sme ochotní aj nechať si robiť s nami čokoľvek.

Média samozrejme usilovne prilievajú olej do ohňa a korona každý deň je v nich prezentovaná storakým spôsobom. Najmä nemecké médiá ju vedia dokonale perfídne majstrovsky využiť a či zneužiť.

Teraz prejdem k názvu môjho článku:

Prečo sa neobávam korony? Lebo viem, že ju nedostanem.

Mám na to dobré dôvody, ktoré mi dávajú absolutnú istotu, že môj organizmus korona nedokáže ohroziť.

Hlavný dôvod je ten, že mám skvelý imunitný systém, na čom som pracoval sústavne. Po celý život som mal optimálnu životosprávu – nikdy ani jediná cigareta a žiadny alkohol. Takže pľúca sú vďaka tomu a aj vďaka pravidelnému športovaniu od detstva vo výbornom stave, čo práve v prípade ich ohrozenia koronou je extrémne dôležité. A nikdy som nemal žiadne vážne ochorenie. V mladých rokoch som užíval minimum mäsa a ostatných tridsať rokov rokov žiadne mäso, stal som sa vegetarián. Kto je veľa bravčového a hovädzieho mäsa, ten znižuje výkonnosť svojho imunitného systému.

Pre mňa platí, že nakoľko  môj imunitný system je v perfektnom  stave, tak ma korona v žiadnom prípade nemôže „zničiť“. Jeho prácu podporujú aj tie druhy ovocia a zeleniny, ktoré majú vysoký obsah vitamínu C (o týchto súvislostiach som písal v mojej knihe Tajomstvo dlhého života). Veľký stres, strach a stavy paniky ho oslabujú. Ani tieto tri veľmi negatívne faktory v mojom živote neexistujú.

Posilňuje ho aj konštantné pozitívne myslenie a meditácia, ako aj pravidelný každodený kúpeľ alebo sprcha v studenej vode.

Vystríhať sa treba aj nedostaku vitamínov a minerálov – je potrebný aj dostatočný a kvalitný spánok, ale nie dlhý. Užívajte len minimum cukru a vyhýbajte sa rafinovanému cukru. To je „otrava“ pre imunitný systém.

Výborný imunitný systém  optimálne identifikuje telu cudzie antigény a tak môže cielene ničiť votrelcov ako škodlivé baktérie a víry.

Politici a médiá doslova nezodpovedne šíria paniku a strach a drvivá väčšina ľudí sa nechá manipulovať a šíri to ďalej. Farmaindustria sa teší z toho a počíta, aké obrovské zisky dosiahne s koronou. Čím neskôr príde z jej rúk na trh  nejaký naozaj účinný liek, tým viac na ňom zarobí. Bolo tomu tak aj v minulosti pri istých epidémiách.

Prečo by ľudia napr. v Taliansku nemohli chodiť slobodne po uliciach,  ak sa im opakovane vysvetlí v mediách, čo musia dodržiavať a čoho sa vystríhať?

Kto určil v Nemecku  práve číslo 1000, ako maximálne množstvo ľudí, ktorí sa smú zhromaždiť? Nebolo to nijako zdôvodné.

Prečo médiá (zrejme to nevedia) ľuďom nevysvetlia, že je nielen dôležité si často umývať ruky s mydlom, ale že je rovnako dôležité si ich potom naozaj dôkladne a dlhšie vyutierať?

Mám  viacerých „svedkov“, ktorí situáciu okolo korony vidia podobne ako ja.

Napríklad kanadský expert pre infekčné choroby Sharkawy povedal, že sa korony neobáva a podobne ako ja tiež kritizuje obrovskú hystériu, ktorá pre ňu prepukla a sa neustále šíri viac a viac. Pracoval niekoľko rokov v nemocniciach Afriky, kde boli veľmi zlé podmienky a jeho pacienti mali HIV, hepatitis, tuberkulózu, SARS a ďalšie nebezpečné infekčné choroby, ale nikdy nepociťoval strach a ani sa necítil ohrozený. Aj on mal skvelý imunitný systém a taktiež vždy žil tak, aby si ho udržiaval v optimálnom stave.

Teraz jasne vyhlásil: „O seba nemám najmenší strach, ale si robím starosti o starých ľudí a o tých, ktorí prekonali alebo prekonávajú ťažké choroby – tí sú ohrození“.

Čo mu v súčasnosti ale naozaj robí veľké starosti, to je vytrácajúci sa rozum a rozvaha a stupňujúci sa nezmyselný strach, z čoho vyplýva postupný rozklad spoločnosti, rastúci chaos a panika a egoistická chamtivoť. To má za následok priam patologické nakupovanie tovarov do zásoby.

Iným mojím „svedkom“ je najlepší nemecký vedecký žurnalista, diplomovaný fyzik Ranga Yogeshwar.

Ten ostro kritizuje médiá, ktoré podľa neho mimoriadne nafukujú a zveličujú takmer všetko, čo sa týka korony. V jeho očiach sa médiá správajú hystericky a iracionálne. Neraz radia a odporúčajú zneisteným ľuďom úplné nezmysly a tí ich nasledujú a keď to potom všetci tak robia, tak sa nikto neodváži protirečiť – a to je totálne idiotstvo.

Ako príklad pomenoval ministra zdravotníctva Jensa Spahna. Ten spočiatku hlásal, že treba zachovať chladnú hlavu a rozvahu, nebáť sa a reagovať racionálne. Ale napokon, keď ho média začali štvať, kritizovať a ničiť, tak tomu podľahol a začal robiť niektoré veci, ktoré odporujú racionálnemu rozumu.

Takže uzavriem tým, čím som začal – korony sa vôbec nebojím – neurobí mi nič.