Nebezpečná tajná zbraň Donalda Trumpa – stane sa prezidentom jej pomocou?

08.11.2016 00:18

O nej podrobne po tejto úvahe: Milióny konzervatívnych Američanov budú voliť Trumpa aj podľa motta: 8 rokov černocha bolo naozaj dosť a teraz ešte žena?! A to ešte dokonca žena perverzného prezidenta, ktorý „nečistým“ sexom zneuctil Biely Dom! To v žiadnom prípade! A hoci nejeden z obrovskej časti takto zmýšľajúcich občanov USA vôbec nepociťuje sympatie pre Trumpa, tak dá svoj hlas jemu.

Levi Strauss, Elvis Presly, Dwight Eisenhower a milióny ďalších v USA mali a majú nemecký pôvod. Platí to pre každého siedmeho Američana. Na počesť nemeckých Američanov sa každoročne v októbri oslavuje v USA German American Day. Čo málokto v Európe vie, je fakt, že najväčšou etnickou skupinou v USA sú ľudia s nemeckými koreňmi. V súčasnosti je ich 46 miliónov. Je ich dokonca viac ako černochov, 43 miliónov, a tiež viac ako mexických Američanov, 36 miliónov.

Trump sa v priebehu predvolebného boja ani raz nepochválil tým a dokonca možno povedať, že to tajil, že je etnicky so zmienenými 46 miliónmi prepojený. O to viac sa ich usilovali osloviť nepozorovane aj od médií jeho agenti a predvolební pomocníci. Niekoľko tisíc ich to robí už odvtedy, keď bol nominovaný za kandidáta Republikánov.  

Nemci a ich potomkovia obývajú vo veľkom množstve štáty ako Pennsylvánia na východe až po Oregon na samom západe USA. Nemci zanechali hlboké stopy v USA, v kultúre, technike, a dokonca priniesli do USA aj Oktoberfest, ktorý sa teší veľkej popularite. Zakladali aj početné a významné, veľmi úspešné podniky.

Podľa ankety, ktorú pred mesiacom urobil inštitút Morning Consult, má Trump istý malý náskok pred Hillary u Američanov s anglickými koreňmi, talianskymi koreňmi a írskymi koreňmi.

Teraz sa zmienim o jeho tajnej zbrani – o Američanoch s nemeckými koreňmi. Tam je to úplne jednoznačné, a to s veľkým náskokom pre Trumpa, až o dvadsať percent, čo sa v posledných dňoch ešte viac posunulo v jeho prospech. A to by mohlo byť rozhodujúce.

Ja osobne držím palce veľmi Trumpovi.

Preto, lebo nie je a nikdy nebol súčasťou skorumpovaného a skompromitované amerického politického establishmentu, ako Bushovci a Clintonovci a samozrejme aj Obama. Aj keď sú z rôznych politických strán, tak boli všetci obklopení tými istými štruktúrami, ktoré ich manipulovali a ovládali a ktoré ich vyniesli do prezidentskej pozície. Boli a sú im zaviazaní a sú ich večnými dlžníkmi.

Naproti tomu Trump nie je nikomu nič dlžný a preto ho nie je možné niečim proti jeho vôli vydierať. Nemá za sebou nijakú politickú kariéru a nepatrí k žiadnej skupine, ktorej záujmy a očakávania musí za každú cenu uspokojovať, ako je to v prípade Hillary. Za Obamu i za jeho predchodcov sa realizovala v USA zločinecká a katastrofálna politika vojen a recesie americkej ekonomiky.

Donald Trump je posledná nádej Ameriky robiť všetko lepšie, ako sa to dialo dosiaľ. A v neposlednom rade má moje veľké sympatie púreto, že nemá v hlave vojnové podpalačstvo proti Rusku a Číne, ako to môže veľmi pravdepodobne byť v prípade prezidentky Hillary.