Nebezpečná africká mafia Čierna sekera už pôsobí v EÚ – s „podporou“ Merkel

09.08.2018 21:26

Zlopovestná brutálna nigérijská mafia Čierna sekera už od začiatku využíva pre svoje aktivity merkelovské dokorán otvorené hranice.

Utajene pred naivnými politikmi sa nikým neohrozovaná rozširuje v Európe. Berlín a Brusel majú predsa iné starosti. Chcú sa za každú cenu udržať pri moci a ďalej importovať k nám utečencov.

V Taliansku sa Čierna sekera už udomácnila v niekoľkých mestách, odkiaľ vytlačila taliansku mafiu Cosa Nostra a prebrala tam kontrolu. Má obrovské zisky najmä z prostitúcie, kokaínu a prepierania špinavých peňazí.

Švajčiarske periodikum Basler Zeitung napísalo, že nigérijske mafijánske bandy sa etablovali v Taliansku ako už piata mafia, pričom vo veľkom importujú do Európy dievčatá a mladé ženy z Nigérie, aby tu pracovali ako prostitútky. S týmito bandami spolupracujú aj početní africkí azylanti, ktorí sú už dlhšie v EÚ.

Talianske noviny Il Giornale písali nedávno o krvavých zrážkach a bitkách aj za použitia sekier a strelných zbraní medzi konkurujúcimi nigérijskými mafiánskými gangami v meste Ferrara, ktoré trvali tri dni.

Mesto so svetoznámymi renesančnými stredovekými stavbami sa premenilo vojnovú zónu, pričom polícia pôsobila dosť bezmocne a bezradne.

Obyvatelia mesta sa obávajú ďalších podobných zrážok a cítia sa africkou mafiou nebezpečne ohrození. Dúfajú však, že nová vláda, ktorá sebavedome a aktívne rozbíja pravidlá merkelovskej utečeneckej politiky, urobí všetko čo bude v jej silách, aby eliminovala vplyv nigérijskej mafie nielen vo Ferrare, ale v celej krajine.

Čierna sekera chce rozšíriť svoje pôsobenie aj do Rakúska, Švajčiarska, Francúzska a samozrejme aj do Nemecka

V meste Castel Volturno pri Neapole, ktoré má 30 000 obyvateľov a patri k najbiednejším mestám Talianska, je napriek tomu okolo 10 000 migrantov. Mesto je úplne v rukách Čiernej sekery, ktorá pracuje aj s čiernou mágiou a vudu rituálmi a dokáže tak ovládať a zastrašiť každého, koho získa do svojich radov. Veľká časť migrantov v Castel Volturno je v službách mafie a medzičasom sa vie, že v meste sú najpriaznivejšie ceny v celom Taliansku za predajnú lásku, ktorú ponúkajú nigérijské prostitútky, ktoré sú majetkom Čiernej sekery.

Noví členovia mafie musia absolvovať brutálne prijímacie rituály a kulty a prisahať absolútnu lojalitu. Ak by niekto chcel skončiť s Čiernou sekerou, tak ho očakáva mučenie a potom smrť.