Navodia korona-opatrenia koniec demokracie a individuálnej slobody?

16.10.2020 23:33

Nepriamo to signalizuje všemocný RKI - Robert Koch Institut v Berline, ktorý v súčasnosti určuje politiku nemeckej vlády (možno to vnímať aj tak, že jej ju pomáha presadzovať) a čo sa tak rozhodne  v Berlíne, tak to bude smerodajné aj pre Brusel a tým aj pre EÚ.

RKI uverejnil v utorok svoj oficiálny strategický dokument, na základe ktorého berlínska vláda zatvorí všetkých občanov do trvalého „korona-väzenia“.

Umožní jej to nasledovné vyhlásenia virológov z RKI,  ktorí si nárokujú priam pápežskú neomylnosť:

„Pravdepodobne budú v budúcom roku k dispozícii očkovacie látky proti Covidu-19. Ale napriek tomu musia aj naďalej ostať obmedzenia. To znamená, že aj potom musia platiť isté modifikácie spolunažívania – teda dodržiavanie odstupu na dva metre a nosenie rúšok, ako aj dodržiavanie ďalších opatrení.“

Citoval som len malú časť z vyhlásenia RKI.

Preložené do priamej reči je toto vyhlásenie takpovediac splnomocnením pre vládnucich politikov, aby z toho urobili trvalý stav.

Lebo dá sa takmer s istotou predpokladať, že po Covide-19 budú nasledovať ďalšie mutácie korony – tvrdia to viacerí virológovia.

A keď sa robí systematická panika a médiá občanov každy deň bombardujú horibilnými číslami nakazených a mŕtvych, tak zastrašení a vystrašení ľudia – a tých je veľká väčšina – sa devótne a bezmocne podriadia všetkým nariadeniam politikov.

Čím viac ľudia holdujú konzumizmu, počítačovým hrám, povrchným zábavám, posedávaniu v krčmách a ďalším povrchnostiam, tým viac sú manipulovateľní a ovládateľní.

Globálny turbokapitalizmus sa z nich teší – lebo sú jeho ľahkou „korisťou“ a korona je jeho skvelým pomocníkom.