Namiesto vďačnosti znie z ich úst: „Allahu Akbar, Európa bude naša“

08.07.2018 23:06

V sociálnych sieťach koluje video – je to naozaj otrasný dokument -  ktoré nám ukazuje, že utečenci z arabských krajín a z Afriky, ktorí tvrdia, že hľadajú u nás ochranu pred prenasledovaním v ich krajinách, tak že podľa všetkého chcú k nám importovať presne tie isté pomery, o ktorých hovoria, že pred nimi museli újsť.

Vyhlásenie Talianska a Malty, že v budúcnosti odmietnu prijať vo svojich prístavoch lode a člny prevádzačov s utečencami, prišlo síce veľmi neskoro, ale predsa len prišlo. Lebo správanie sa týchto takzvaných utečencov hovorí za všetko.

Akonáhle vložia nohy na európsku pôdu, tak namiesto toho, aby prejavili veľkú vďačnosť, tak sa premenia na indivíduá, ktoré vyslovujú najnemožnejšie materiálne požiadavky, sú pritom extrémne agresívni a mnohí z nich dávajú výsmešne najavo, že všetko čo nedostanú podľa ich predstáv, tak si „vezmú“ sami.

Pritom ešte v roku 2014 sa utečenci správali vďačnejšie a menej agresívne.

Vrcholom ich impertinentného správania je to, že viacerí z nich už na lodiach, ktorými prichádzajú z Afriky, pri stretnutí s loďami ich európskych záchrancov, ktorí ich zachraňujú pred utopením, vykrikujú agresívne svoje islamské posolstvá, ako to vidno aj na spomenutom videu:

Allahu akbar a Europa e nossa – Alah je veľký, Európa patrí nám.