Na rumunsko-ukrajinskej hranici sa pripravuje elitná USA výsadkárska divízia na vojnu s Ruskom

24.10.2022 23:08

Chcú psychopati  Bieleho Domu naozaj atómovú vojnu s Ruskom, ktorú nemôžu vyhrať? Vyhrať ju s najsilnejšou atómovou veľmocou na planéte nemôžu v žiadnom prípade. Čo ale  môžu, to je to, že môžu zničiť celý svet. Chcú to naozaj a chcú potom žiť dlhodobo a či trvale vo svojich luxusných rozsiahlych podzemných úkrytoch?

Od psychopatov možno očakávať všetko a aj túto eventualitu. Taký život ale nemá nijakú hodnotu, lebo ani len krysy žijúce pod zemou, tak nedokažu žiť a pravidelne musia zo svojho podzemia vychádzať von.

V prípade vypuknutia atómového konfliktu, ale vonku potom už nebude nič, čo život robí hodným ho žiť – nebude tam nič, len smrtonosné nukleárne žiarenie. Týmto psychopatom nestačilo, čo ich predkovia so svojou atomárnou apokalypsou vykonali v Japonsku a chcú to podľa všetkého v neporovnateľnej miere prekonať.

Jeden z vedúcich vojnových psychopatov USA Ex-CIA-direktor David Petraeus, penzionovaný armádny generál vyhlásil, že USA by mohli spolu so spojencami zasiahnuť do vojny proti Rusku priamo, a to aj bez NATO.

Komu ale chce tento psychopat nahovoriť taký nezmysel? Už aj veľký hlupák predsa vie, že USA sú NATO a NATO je USA. Ak USA napadnú Rusko, tak v tom automaticky bude involvované aj NATO, a ak NATO zaútočí na Rusko, tak sú v tom aj USA! Americká televízia CBS News oznámila o cvičení amerických elitných výsadkárov v Rumunsku, ako o príprave na možnú vojnu s Ruskom:

„101. výsadkárska divízia USA-armády bola vyslaná v súvislosti s rastúcim napätím medzi Ruskom a vojenskou organizáciou NATO do Európy. A to prvý raz po takmer 80. rokoch. Tvorí ju 4700 špeciálnych výsadkárov.

Táto divízia nazývaná aj Screaming Eagles je trénovaná na to, že v priebehu niekoľkých hodín je schopná byť vojensky aktívna na ktoromkoľvek bojisku na svete.“

Redaktori z CBS News sprevádzali vicekomandanta divízie brigádneho generála Lubasa a plukovníka Matthaidesa v Black-Hawk helikoptére počas hodinového letu na okraj NATO hraníc v Rumunsku, na miesto len 5 kilometrov od Ukrajiny.

Lubas povedal redaktorom, že sú pripravení obhajovať každý centimeter územia, ktoré spadá pod NATO a že majú vynikajúcu schopnosť ničiť nepriateľa vo vzduchu. A keď to vyžiada situácia, tak okamžite prekročia hranice do Ukrajiny.

 

Tweet, ktorým to redaktori CBS News oznámili:

 

CBS Evening News

 

@CBSEveningNews

 

HISTORIC DEPLOYMENT: CBS News has been given exclusive access to the Army’s 101st Airborne Division as they are deployed to Europe for the first time since the last World War. They are now the closest U.S. forces to the fight in Ukraine.