Na kúpalisku Berlin-Steglitz prišlo 19. júna k veľkej masovej bitke

24.06.2022 23:36

Policajné nasadenia v nemeckých kúpaliskách kvôli násilnostiam a sexuálnemu obťažovaniu sú už niekoľko rokov od roku 2015 (keď nemecké hranice v tom roku prekročili bez kontroly státisíce migrantov) takmer na dennom poriadku.

V Berlíne v uplynulú nedeľu však  tento fenomén dosiahol novú eskalačnú dimenziu a už teraz možno povedať, že nebude dlho trvať a hlavné mesto Nemecka už nebude v nemeckých rukách.

Svedčí o tom aj výzva prezidenta Zväzu plavčíkov, ktorú urobil na druhý deň v médiách – radí občanom, aby nechodili na kúpaliská. Niečo také je dôkazom bezmocnosti a rezignácie – nemecký štát kapituluje pred množstvom nebezpečne agresívnych mladých mužov cudzích etník.

Na kúpalisku v Berlin-Steglitz prišlo k masovej bitke viac ako sto mladých mužov, prevažne migrantov (polícia zatiaľ neoznámila, či prišlo aj k sexuálnemu obťažovaniu žien – čo je ale veľmi pravdepodobné, lebo takých prípadov na nemeckých kúpaliskách bolo už veľmi mnoho). Prišlo aj k zraneniam a situácia sa upokojila až po veľkom policajnom nasadení.

V internete kolujú videá, ktoré ukazujú, ako sa mladí muži divoko bijú a kopú. V ruvačke boli použité aj nože. Krvavá brutálna udalosť sa nedala zamlčať, a tak sa o nej zmienil aj mainstream.

Rainer Wendt, šéf Nemeckých policajných odborov sa k udalosti vyjadril nasledovne:

„My nemôžeme byť prezentní stovkami policajtov vo v šetkých kúpalisách Nemecka.“

Toto konštatovanie len podčiarkuje dramatickú situáciu v Nemecku a bezmocnosť polície voči  vysokej kriminalite migrantov – aj keď nie všetkých, ale mnohých.

 

Tu je jedno z videií: 

twitter.com/austausch_info/status/1538813556547788800