Muž, ktorý vstal "zázračne z mŕtvych" a vyzerá, akoby na prahu smrti nikdy nebol

14.10.2020 23:45

Zničí Berlín pre Navaľného s konečnou platnosťou svoje vzťahy s Ruskom?

Pred niekoľkými dňami urobil Spiegel exkluzívny rozhovor s Navaľnym, ktorý vyznel ako absolútna inscenácia proti Vladímírovi Putinovi.

Prv ako sa rozhovor v redakcii začal, tak táto slizká „bábka“ manipulovaná Západom, ktorá vyzerala už hneď po zázračnom vyliečení v berlínskej nemocnici ako po vydarenej dovolenke, zdôraznila nasledovné:

„Je pre mňa veľmi dôležité, že tento rozhovor bude v nemeckých médiách. Nikdy som nemal k Nemecku nejaký vzťah. Nepoznám tu nikoho. Nepoznal som tu žiadneho politika (práve takéto zdôrazňovania svedčia o opaku).

A teraz k tomu prišlo celkom náhodne – veď počujete, ako sa môj hlas trasie dojatím – že práve nemeckí politici a Angela Merkel si povšimli môj ťažký osud a zachránili môj život. Nemeckí lekári potom zachránili môj život po druhý raz a prinavrátili mi moju celú osobnosť, čo je najdôležitejšie.

Viem, že to teraz znie trochu pateticky, ale Nemecko sa stalo pre mňa jednou mimoriadnou krajinou. Bol som pred troma rokmi po prvý krát v Berlíne (sú ľudia, ktorí tvrdia, že tento muž už bol v Nemecku viackrát).

A chcem teraz povedať, že pociťujem obrovskú vďačnosť voči všetkým Nemcom.........“

Reakcie nemeckej etablovanej politiky prišli rýchlo a boli veľmi „pomstychtivé“ voči Moskve, napr. od šéfa FDP Lindnera. Nemci sa dožadujú nových veľmi tvrdých sankcií. A tak je veľmi možné, že ruská trpezlivosť sa skončí.

Putin ukazuje už niekoľko rokov doslova stoickú trpezlivosť s Nemeckom.

Navaľnyj obvinil v Spiegli zo svojho údajného otrávenia priamo ruského prezidenta Putina. To všetko prebrali početné západné médiá.

Tento muž je lokajom Západu, akým bol aj Porošenko a dúfa, že sa s pomocou Západu raz stane ruským prezidentom.

Klame aj v tom, keď tvrdí, že mu život zachránili nemeckí lekári a ani slovom sa nezmienil, že v skutočnosti to boli ruskí lekári v Omsku, ktorí mu zachránili život a  ho stabilizovali.

Berlín verí každému slovu Navaľného – je to predsa jeho človek.

Michail Chodorkovskij, niekdajší favorit Západu na „zničenie“ Putina je už dávno zabudnutý. Bol totiž nielen kritikom Putina, ale dovolil si kritizovať aj svojho politického mecenáša – Západ.

Pre Navaľného je Západ „nebom na zemi“ a zbožne a poslušne mu slúži.

Absolútne ničím nepodložené obvinenia Moskvy a Putina, ktoré zaznievajú teraz z Berlína, otriasli Rusko. Nemecko-ruské vzťahy dostali teraz obrovskú trhlinu. Naznačil to aj minister Lavrov.

Za všetko ale hovorí  výpoveď Putinovho hovorcu Peskova: „Navaľnyj je riadený CIA“