Multikulturalizmus-ideológia dala priestor zločineckým klanom v EÚ

29.03.2020 23:28

To tvrdí expert pre výskum migrácie a islamu Ralph Ghadban, ktorý pôsobí v Lüneburgu. Povedal, že táto ideológia umožnila, aby sa najmä arabsko-moslimské kriminálne klany mohli doslova etablovať v Nemecku, ale aj inde v EÚ. To treba zmeniť a vyvíjať na politikov tlak odspodu, aby to konečne prestali ignorovať. 

Ghadban sa narodil v Libanone, ale od  roku 1972 žije v Nemecku a má nemecké občianstvo.

V rozhovore pre  Lüneburger Landeszeitung (mainstream by mu na to nedal priestor) povedal, že hlásanie neobmedzeného rešpektu iných kultúr – ako to robila Merkel – viedlo k tomu, že tieto klany to pokladali za slabosť našej kultúry a preto ju nerešpektovali.

Podľa neho nie je žiadnou náhodou, že tieto kriminálne klany sú najsilnejšie práve v tých spolkových krajinách, kde vládli alebo vládnu Zelení a SPD. Tí  doslova demonštrovali svoju ideologickú slepotu a dovolili klanom fakticky všetko. Tie preto považovali a považujú Nemecko za bezmocnú krajinu, kde možno robiť veľmi ľahko a bezpečne čokoľvek, čo prináša bohatú korisť.

Veľmi skritizoval v lokálnej tlači aj to, že štát urobil len veľmi málo pre obete zločinov kriminálnych klanov a že nejeden z klanov sa vyvinul k perfektne fungujúcej kriminálnej organizácii predovštkým preto, že jeho členovia rýchlo pochopili, že v nemeckej spoločnosti budú mať úspech, ak budú vystupovať a „pracovať“ ako silná a pevne jednotná organizácia, pred ktorou bude mať patričný „rešpekt“ (obavy) aj polícia. A tak v prípade potreby (konfliktu), boli takéto klany schopné zmobilizovať za niekoľko minút desiatky na všetko odhodlaných bojovníkov.

Znalec a veľký kritik islamu Ghadban už viackrát vyslovil svoje varovanie pred ilúziou integrácie islamských migrantov do európskej kultúry. Pre nich je demokracia slabosť a ľudské práva sú pre nich neznámym pojmom. Povedal, že ich relígia, islam, je hlavnou prekážkou pre integráciu.

Ghadban je prvý, ktorý v ich prípade hovorí dokonca o religióznej kriminalite. A kancelárka je pre neho osoba, ktorá národu v rámci svojej utečeneckej politiky prednáša len rozprávky o nevyhnutnej potrebe humanitnej pomoci ľuďom , ktorí sa ocitli v núdzovej situácii.

Podľa neho hneď na začiatku utečeneckej krízy taká potreba neexistovala, lebo utečenci boli v Maďarsku prijatí v zmysle maďarského práva na azyl, ale sa zdráhali prevozu do tamojších azylových táborov a chceli ísť len do Nemecka a Rakúska. A Merkel vtedy vyhlásila svoju Willkommenskultur a porušila pritom viaceré národné i európske zákony.

Mimochodom, veľký problém s tým vtedy mal aj jej minister vnútra Thomas de Maiziére, ktorého kancelárka ale rázne umlčala. A tak neskôr už viac neprotestoval.