Moslimovia zamýšľajú v Chemnitzi „odvetu“ proti nemeckým „rasistom“ – počítajú s masou 10 000 a viac migrantov

31.08.2018 23:11

Hrozia teraz v Chemnitzi pomery podobné lokálnej občianskej vojne? Známy berlínsky promoslimský aktivista, Palestínčan Fuad Musa sa pripojil k radikálnej výzve  političky SPD, Sawsan Chebli, tiež moslimskej aktivistky a vyzýva migrantov do  provokačných akcií v Chemnitzi.

Vo videu na sociálnych sieťach okrem iného povedal:

„Protiútok, koordinovaný spoločne, je absolútne nevyhnutný“.

Predtým pozdravil všetkých moslimov obligátnym salam alejkum a spustil:

“Keď nás štát nechce ochraňovať, potom sa musíme ochraňovať sami. Musíme sa organizovať a vydať sa v desaťtisícoch do Chemnitz, aby sme tam ukázali, že my sme Nemecko a že do neho patríme. Nesmieme sa len prizerať, ako naši moslimskí spoluobčania, ako naši migranti a ako naši súrodencí sú naháňaní a prenasledovaní po uliciach Chemnitzu……“

Ďalej v priebehu svojej štvavej reči burcuje moslimov k tomu, aby nedovolili, aby ulice ovládli „nacisti“ a aby ochraňovali svojich bratov a sestry v Chemnitzi, Drážďanoch i v celom Sasku.

Na záver zakríči svoju výzvu pre všetkých moslimov:

„Organizujte sa konečne, vy Turci, Arabi, Albánci, a všetci ostatní.“

To je jednoznačná výzva do boja proti „zlým a protimoslimským“ Nemcom.

Ešte v krátkosti spomeniem, kto je SPD-politička, 38 ročná Sawsan Chebli. Pochádza z Palestíny, odkiaľ prišli pred mnohými rokmi jej rodičia. Má 12 súrodencov. Je  nadšenou pravovernou moslimkou a jej politickú kariéru už veľmi skoro mimoriadne podporoval nemecký prezident Steinmeier, pre ktorého svojho času aj pracovala.

V súčasnosti je štátnou sekretárkou v Berlínskom senáte a AfD nenávidí ako choleru a či mor. Publicista a kritický moslim Hamed Abdel Samad, ktorý žije v Nemecku, varuje pred ňou a označuje ju za trójskeho koňa islamistov v radoch SPD. Kritická tlač jej vyčíta blízkosť k extrémistickej organizácii Moslimské bratstvo. Je atraktívna, prefíkaná a inteligentná a preto o to nebezpečnejšia a je doslova posadnutá svojou politickou karierou

Napriek tomu si ju SPD chráni ako oko v hlave.

Situácia v Sasku je čoraz hrozivejšia. Svedčí o tom aj to, že bol preto odrieknutý aj zápas 2. Bundesligy medzi Drážďanmi a Hamburgom.