Moslimovia učia už deti, aby kresťanov v Európe terorizovali

26.03.2018 12:32

V rakúskom meste Bad Hofgastein terorizuje len 10 ročný sýrsky moslim svojich spolužiakov. Pritom je ešte len tri týždne v miestnej škole.

Je islamsky radikalizovný vlastnými rodičmi a príbuznými. Ide o rodinu utečencov zo Sýrie. Spolužiaci majú z neho veľký strach. Chlapec sa vyhráža spolužiačkam, že ak si ho nevezmú za muža, tak že ich zabije. Neraz je až nepríčetne agresívny.

Spolužiakom hrozí, že čoskoro uvidia krv. Napriek tomu, že jeho rodičia nevedia nemecky, tak ich syn sa nemecky už dohovorí. Na YouTube uverejnil videá, kde má v rukách nôž a revolvery a predvádza bojové gestá, ktorými dáva najavo, že môže zabíjať.

Riaditeľ školy ho nemože vyhodiť – má príkaz na jeho integráciu.

Vedenie školy si s ním nevie dať rady a preto sa obrátilo na políciu. Ale ani polícia zatiaľ nemôže nič proti nemu podniknúť. Jediné, čo policajti mohli urobiť, bolo to, že vymazali jeho hrôzostrašné videá.

Tento prípad nie je vôbec ojedinelý. Naopak, podobné prípady sa množia v Rakúsku i Nemecku. A chcieť integrovať takéto deti a takéto rodiny je nielen nemožné, ale vyslovene nebezpečné.

V Nemecku hrozivo stúpa množstvo útokov nožmi u detí a mladistvých.

Všeobecne sa ale zamlčiava, že obrovský podiel na tom majú práve utečenci.

Integrácia je možná len v prípadoch, ak utečenci majú pozitívny vzťah k európskej kultúre a tých je menšina. A ešte menej je tých, ktorí tolerujú kresťanské relígie.