Moslimka Sawsan Chebli, politička SPD oslavuje twitterom diskrimináciu AfD

17.10.2019 20:20

"Zlé jazyky“ tvrdia, že Chebli urobila politickú kariéru len vďaka svojej atraktivite, ktorú si „povšimol“ už pred rokmi terajší prezident Steinmeier. Ten rýchlo rozbehol vzostup dievčaťa - z migrantskej palestínskej moslimskej veľkorodiny, ktorá prišla z Libanonu do Nemecka  - až do politického „neba“ SPD.

Chebli je moslimka konzervatívneho razenia a je plným právom terčom kritiky objektívnych znalcov islamu.

AfD označila už niekoľkokrát za stranu, v ktorej je plno nacistov, a napísala na twitteri oslavné ódy na tých, ktorí ju znevažujú.

Aj pred dvoma dňami vyslovila pochvalu a uznanie jednému vlastníkovi, ktorý predával dom a kupcovi ho odmietol predať, a to len preto, že kupcom bola AfD.

Išlo o dom v Berlíne a dotyčný povedal, že AfD by nikdy nič nepredal, žiadne domy a žiadne pozemky.

Chebli na twitteri napísala o.i.: „Taká má byť občianska odvaha. Strany, kde sú samí nacisti, nechce nikto……….“

Čoraz viac občanov sa ale pýta, dokedy bude môcť táto žena, ktorá takto prejavuje svoj štvavý antidemokratický a vrcholne netolerantný postoj, byť političkou a zastávať vysoký úrad štátnej tajomníčky a splnomocnenkyne mesta Berlín pri spolkovej vláde?

Jej tweet bol napísaný (ako aj mnohé iné) celkom v duchu štvavých vyjadrení nastupujúceho fašizmu Hitlerovej doby, keď sa začínala budúca skaza Nemecka.

Medzičasom už v Nemecku odhalili ale mnohí ľudia, čo sa za peknou tváričkou tejto moslimky, významnej SPD političky, v skutočnosti ukrýva.

Veľká časť komentárov, ktoré Chebli na tento tweet dostala, vyjadrovala, že nesúhlasia s tým, že v Nemecku majú byť isté osoby a organizácie vylúčené z verejného života len preto, lebo ich vládni politici a ich prívrženci diskreditujú a vyhlasujú za „odpad“.