Moja óda na Fica! Autonómia Nemecka „hrdzavie“. Zóny bez kontroly! Slováci Ficovi ďakujte!

06.01.2017 11:35

Krutá realita Nemecka ostáva úplne nepovšimnutá a dokonca ignorovaná aj mnohými nemeckými médiami, ale aj rakúskymi a o slovenských ani nehovoriac. Slovenské médiá majú len minimum žurnalistov, ktorí poznajú Nemecko naozaj dôkladne (a to posudzujem ešte veľmi veľkoryso) a takpovediac znútra. Osobne poznám len jedného.

Najdôležitejšia európska krajina sa sama postupne demontuje a sa rozkladá znútra. Namiesto toho, aby politici proti tomu niečo robili, tak sú akoby v letargii a nevedia spolu ťahať za jeden povraz, aby sa štát účinne bránil proti deštruktívnym vplyvom zvonku. Adolf Hitler ešte aj z druhého sveta ovplyvňuje veľmi negatívnym spôsobom myslenie a konanie Nemcov v dvoch rôznych, úplne protichodných úrovniach. Ktoré to sú, to tí inteligentní z vás určite vedia.

Vlámania, sexuálne násilnosti a znásilňovania, extrémne zvýšená kriminalita, akútne a rastúce ohrozenie islamistickým terorom a atentátmi, množiace sa vraždy a rastúci strach a nervozita domáceho obyvateľstva, to všetko spôsobuje, že ľudia sa cítia neustále ohrození a majú pocit, že nebezpečenstvá okolo nich sa neznesiteľne kopia.

Veľký počet miest zažíva obrovskú mieru násilia, aká v Nemecku od vojny nikdy nebola. Vinu na tom nesú predovšetkým muži z obrovských arabských rodinných klanov. Nemeckí politici a mainstream médiá sa to snažia popierať alebo prikrášlovať. Medzičasom ale veľká časť verejnosti im už (konečne) prestáva veriť.

 

Totálne zlyhanie štátu možno však doložiť faktami jasnejšími ako jasné nebo.

 

V Nemecku je niekoľko málo investigatívnych žurnalistov, ktorí ich dobre poznajú. Jedným z nich je bývalý policajt, S. C., ktorý bol uznávaným expertom pre bezpečnosť štátu. Keďže medzičasom už nemohol (nesmel?) vykonávať svoju prácu podľa vlastných predstáv, tak vystúpil so služieb štátu, ktorý dá do väzenia starú, ako kostolná myš chudobnú Rentnerin, lebo išla niekoľkokrát na čierno električkou, ale „veľkoryso“? nechá na slobode nespočetné množstvo kriminálnych utečencov, viackrát prichytených políciou aj pri závažných zločinoch. Štát takto znevažuje a degraduje vlastnú políciu. Mnoho policajtov sa za takýto štát vyslovene hanbí a nedokážu sa s ním viac identifikovať. Aj to je „skvelá zásluha“ kancelárky.

S. C. vďaka starým dobrým kontaktom k bezpečnostným úradom dostal možnosť k nahliadnutiu utajených dokumentov.

 

Podrobne si preštudoval tieto spisy:

 

Ako sa všetko začalo – ako sa migranti stanú kriminálnici z povolania

“El Presidente“ Mahmoud Z. – berlínsky kráľ podsvetia

Arabské veľkoklany ovládajú podsvetie a menia celé mestské štvrte na „zakázané“ zóny, kde polícia nemá žiadnu kontrolu

Nemeckí politici ochraňujú miliónové zisky týchto vysoko kriminálnych klanov

S utečeneckou krízou explodovala kriminalita

Kriminálne arabské rodinné klany urobili na utečeneckej kríze najväčšie zisky

Správa BKA za rok 2016: Cudzinci aj naďalej dominujú v organizovanej kriminalite

Známy kriminológ X. Y. odhalil masívne skreslovanie kriminálnych štatistík. Tak sa mohlo tvrdiť, že podiel deliktov Nemcov a cudzincov je skoro rovnaký

Zlyhanie štátu a strata kontroly. Príčina: Štát zámerne neuplatňuje trestný zákon voči migrantom

Polícia na pokraji kapitulácie: Keď policajti hovoria pravdu bez prikrášlovania

Zahraničné gangy sú totálne mimo kontroly štátu. Veľký turecký „rockerský klub“ vyhlásil Nemecku vojnu

Scenária občianskej vojny: Zahraničné gangy šíria v krajine strach a hrôzu. Príde reakcia občanov?

Hrozí vzbura nemeckej polície?

 

Občania Slovenska poďakujte sa Robertovi Ficovi, že nedovolil, aby sa v SR vytvorila podobná situácia ako v Nemecku, aj keď v oveľa menších rozmeroch. Očakával by som nejaký ďakovný článok od tých publicistov (ale aj od blogerov na blogoch), ktorí Fica len za každú cenu a neustále démonizujú a mu zlorečia.

Spoznal som Roberta Fica pred mnohými rokmi, keď ešte nikto nevedel, že raz bude premiérom. Bolo to v časoch dávnych, keď „vládol“ ešte nevládnemu SMERU v neveľkej „búde“ na okraji Bratislavy, kde v tých časoch „úradoval“ aj Flašík Fedor a „pobehovala“ tam aj istá nesmelo pôsobiaca Monika, vtedy len Beňová (keď som raz prišiel na pracovný rozhovor za ňou, tak som rozprával takmer celý čas len ja). Debatovali sme s R. Ficom o všeličom a samozrejme aj o Nemecku a o jeho politike a o tom, ako by sa mala SR mediálne propagovať na Západe, lebo v tom čase bola jej schopnosť v tom smere nulová. Pre mňa bolo už vtedy jasné, že mladý R. Fico je v rámci veľmi mizernej úrovne slovenských politikov to najlepšie čo krajina má, a tak je to aj dnes.

Politika je extrémne špinavá záležitosť, plná zákerností a nemorálností. A každý, opakujem každý, kto ju robí profesiálne si v nej pošpiní ruky – viac alebo menej - a tých, ktorí len menej, tých treba dlho hľadať. Ja poznám len jedinú výnimku – Sahra Wagenknecht.

A preto notorickí antifico-autori a blogeri „trhnite si nohu“ a napíšte o ňom aj jednu „ódu na vďaku“ – kto totiž stále vrhá len špinu na iných, ktorí majú aj veľa čistých miest, ten je svojím spôsobom sám LEN obrovský špinavec a nenávistník!!!

A na záver – aby bolo jasné – nebol som a nie som členom žiadnej strany, aj keď boli pokusy ma získať. V SR som ale spolupracoval s politikmi viacerých strán i s primátormi veľkých miest. Pritom mi vždy išlo len o Slovensko a jeho prospech – nikdy nie o môj osobný prospech. Toto je v SR extrémne, ale totálne extrémne, zriedkavé. Vo „vyšších“ kruhoch som sotva našiel takýto postoj. Je to obrovská chyba charakteru drvivej väčšiny Slovákov.

 

„Nikdy nečakaj, aby krajina urobila niečo najprv pre teba! Najprv urob ty niečo pre krajinu!“

 

Ak by sa všetci Slováci riadili takouto zásadou, tak by Slovensko nebolo rozkrádané a by prekvitalo. Táto „dogma šťastia“ by sa mala učiť na všetkých slovenských školách od prvej triedy a mali by ju sústavne opakovať všetky médiá, všetci politici a všetci ušľachtilí myslitelia (má Slovensko vôbec takých mysliteľov?)!

Tak ako modlidbu v kostole.

 

Slovensku absolútne chýba “Morálna Inštancia Národa“ – Múdra skvelá osobnosť, bez škvrny a hany !!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mimochodom, kto chce ešte viac zmúdrieť a vylepšiť si charakter, ten k tomu najde veľa užitočného v mojich článkoch i v mojich početných knihách