Moderátor provládnej ARD sa obáva islamizmu. Nesmie to povedať! A tak napísal Islam-Román

21.06.2021 23:16

42 ročný Constantin Schreiber, žurnalista, autor a moderátor večerných správ ARD, vyvolal v Nemecku - a najmä v politickej scéne - veľký rozruch a nevôľu politických strán s výnimkou AfD.

Pritom neurobil nič zlé a či zakázané len napísal román s názvom Die Kandidatin (Kandidátka).

Ústredným  motívom románu, ktorého dej sa odohráva v Nemecku okolo roku 2050, je idea, že istá politicky vplyvná a úspešná moslimka sa chce stať nemeckou kancelárkou.

Constantin Schreiber v románe odvážne opisuje, čo sa v Nemecku stane a ako bude krajina vyzerať, keď sa moslimka Sabah Hussein stane spolkovou kancelárkou.

Je to prefíkaná, inteligentná a všetkými masťami mazaná žena, ktorá má tie najlepšie kontakty k vplyvným politikom a ktorá presne vie, čo musí robiť, aby si získala ľavicové a zelené politické spektrum, ktoré v budúcnosti, tak ako ju autor opisuje, bude v Nemecku najsilnejšie a najvplyvnejšie.

Schreiberova „Kandidátka“, tak ako ju podáva, veľmi nápadne pripomína súčasnú vplyvnú SPD političku, moslimku Sawsan Chebli (je veľmi spriaznená s prezidentom Steinmeierom SPD, ktorý rozbehol svojho času jej kariéru).

Román je akoby prorockou predpoveďou toho, ako islam už za niekoľko desaťročí  Európu politicky ovládne a si ju totálne podrobí a ukončí jej dlhú kresťanskú epochu.

Zeleno-ľavicové periodikum TAZ označilo literárny výtvor odvážneho Schreibera doslova goebbelsovským spôsobom za politicky nenávistný pamflet, ktorý má šíriť strach pred migrantmi.

Noviny Süddeutsche Zeitung napísali, že román je pravicovo populistickým pamfletom.

Podobne sa vyjadrovali ďalšie systémové médiá.

Po tomto antidemokratickom útoku na autora Schreibera možno len  konštatovať, že demokracia je už len prežitkom z minulosti.