Mníchov: 47 ročná bola vo štvrtok večer znásilnená. Páchateľ je veľmi pravdepodobne migrant

02.08.2020 23:21

Vo štvrtok večer 30.7. v mníchovskej štvrti Feldmoching okolo 19. hodiny išla 47 ročná Mníchovčanka na bicykli. Keď prechádzala okolo malého jazera, tak ju strhol z bicykla mladý muž a odvliekol ju blízkeho kukuričného poľa.

Tam ju viackrát brutálne udrel a hrozil jej, že ju dopichá nožom, ktorý držal v ruke, ak sa hneď nevyzlečie. Keď to urobila, tak ju znásilnil, pričom sa bála kričať o pomoc - mala strach o život. Tým jej utrpenie ešte neskončilo, muž ju po akte znásilnenia celú doráňanú  vyzval, aby sa išla umyť do jazera a následne jej vzal so sebou spodné prádlo.

Žena sa potom dovliekla k blízkemu lokálu a zavolala políciu.

Tak to uvádza policajná správa.

V nej je aj opis násilného zločinca. Bol 20 až 30 ročný, okolo 175 cm vysoký.

Jeho výzor popisuje policajná správa (že to znásilnená povedala inakšie, je na základe informácií o iných takých prípadoch, viac ako pravdepodobné) nasledovne:

„Muž mal veľmi opálenú pleť a vyzeral na cudzinca. Jeho nemčina mala cudzí prízvuk.

Polícia zo slov žien ešte usúdila, že násilnik postupoval veľmi rutinovane a že je takmer isté, že neznásilňoval po prvý krát a že je preto dôležité ho čo najskôr zneškodniť. Občania boli preto vyzvaní, aby  telefonicky oznámili všetko čo by mohlo poslúžiť k urýchlenému chyteniu páchateľa.

Polizeipräsidium München, Kommissariat 15, Tel. 089/2910-0