Milí páni Spahn, Drosten a zlá Merkel! Máme dosť vašej korona-diktatúry!

28.04.2020 23:11

Nechceme a nebudeme sa tejto diktatúre ďalej podriaďovať. Musíme nosiť na váš príkaz nezmyselné rúška, ktoré dokazujú len jedno – že sme si náš mysliaci mozog dali vypnúť. Budeme sa  brániť. Ja osobne mám toho dosť. Idem na súd a podám žalobu proti ďalšiemu pokračovaniu korona-diktatúry. Vaše rúška, ktoré ste nám nanútili, sú ako symbolický zámok na ústa – aby sme čušali.

To sú slová, ktoré pred nedávnom adresoval známy nemecký spevák Xavier Naidoo (o ktorom som tu už písal) ministrovi zdravotníctva, hlavnému virológovi a kancelárke.

Následne Naidoo žiadal mainstream médiá v otvorenom liste, aby písali o korone objektívne a nie jednostranne.

Naidoo je už od začiatku aj nekompromisným kritikom utečeneckej politiky kancelárky a je hrdým nemeckým patriotom. Tvrdí, že nemeckí politici svojou korona-politikou zabíjajú Nemecko.

Mainstream a politický establishment sa ho snaží za každú cenu v očiach verejnosti prezentovať ako pravičiara extrémistu, dokonca až ako rasistu a  zničiť mu tak kariéru.

A tak sa robia rôzne „demokratické“ kroky ako Xaviera doslova vyčleniť zo spoločnosti. A nielen jeho, ale aj jeho priaznivcov, ktorých má stále veľa, napriek neúprosnej kampani, ktorá sa proti nemu vedie.

Dokonca aj médiá z jeho mesta Mannheimu, kde sa v roku 1971 narodil (a urobil veľmi veľa pre jeho popularitu) a ktoré ho ešte donedávna oslavovali a vyzdvihovali až do neba, ho zbabelo a nehanebne zradili a útočia na neho.

Bol som nedávno dva dni v Mannheime (kam som si zašiel z Mainzu, kde som si bol pozrieť B. Gatesovu „Covid-19 firmu“) a hovoril som s niekoľkými Mannheimčanmi o Xavierovi. Okrem jedného všetci vyjadrili svoje veľké sympatie, ktoré voči nemu prechovávajú a odsúdili médiá za kampaň proti nemu.  

Jedná z akcií, ktoré sa proti nemu robia a majú poškodzovať jeho meno, sa pripravuje v Dortmunde, kde mal mať v septembri vystúpenie vo Westfalenpark. Sám primátor tohto mesta Severného Porýnia-Vestfálska Ulrich Sierau (SPD) to chce prekaziť. Vyhlásil:

„Nechceme v našom meste Xaviera Naidoo a ani prívržencov jeho piesní, ktorí zdieľajú jeho názory.“

Toto nemá nič spoločné so skutočnou demokraciou – občania nesmú isť na koncert svojho speváka, lebo podľa Sieraua má Naidoo nesprávne (etablovanými „zakázané“) politické názory a mohol by nimi „nakaziť“ mnoho iných. Naidoo je pre tohto primátora niečo ako nebezpečný vírus, ktorý treba eliminovať.

Mainstream už naznačil, že viaceré mestá sa chystajú nasledovať príklad Dortmundu a nepovoliť koncerty mannheimského speváka – to je súčasná „diktatúra“ Deutschland.

AfD poslanec v Bundestagu, Dortmundčan Thomas Ehrhorn je pobúrený a hanbí sa za postoj svojho primátora. Vyhlásil, že čosi také ho veľmi upomína na NDR-epochu, keď tam vláda zakazovala verejné podujatia kritických umelcov.