„Mierová“ redukcia svetového obyvateľstva na jednu miliardu ! To chcú dosiahnuť vyvolené „elity“

25.03.2023 22:45

Dramatická redukcia počtu obvateľov na svete je starým projektom istých západných elít. Do tohto projektu patrí aj Dennis Meadows, autor knihy The Limits to Growth. Táto práca bola podporovaná zlopovestným klubom Club of Rome, ktorého súčasťou sú aj isté západné elity.

Meadows a jeho kolegovia urobili mimoriadne lukratívnu kariéru na základe tvrdení, ktoré nie sú v súlade s empirickými dôkazmi. Ale zaujímavé to začne byť len vtedy, keď trochu v pozadí pátrame, aby sme zistili, kto celú kampaň sponzoroval.

To isté platí pre neslávne známu knihu Paula Ehrlicha Populačná bomba. Znovu a znovu aj tu nachádzame riadiacu ruku tých istých elít, ktoré boli a sú aj teraz zapojené do „simulácií pandémie“ a masových povinných „očkovaní“.

V roku 1968 založil David Rockefeller s Aureliom Pecceiom a Alexandrom Kingom neomalthuziánsky think-tank, Club of Rome.

Aurelio Peccei bol konateľom automobilky Fiat, ktorú vlastnila mocná talianska rodina Agnelli. Gianni Agnelli z Fiatu bol blízkym priateľom Davida Rockefellera a členom Medzinárodného poradného zboru Rockefellerovej Chase Manhattan Bank. Agnelli a David Rockefeller boli blízki priatelia od roku 1957. Agnelli sa v roku 1973 stal zakladajúcim členom Trilaterálnej komisie Davida Rockefellera. Alexander King, vedúci vedeckého programu OECD, bol tiež poradcom NATO. Toto bol začiatok toho, čo sa už čoskoro stalo neomalthuziánskym hnutím „People Pollute“.

 

V roku 1971 Club of Rome zverejnil správu plnú chýb s názvom Limity rastu, ktorá predpovedala skorý koniec civilizácie, ako sme ju poznali. Správa dospela k záveru, že bez výrazných zmien vo využívaní zdrojov „bude najpravdepodobnejším výsledkom dosť náhly a nekontrolovateľný pokles populácie aj priemyselnej kapacity“. Správa bola založená na sfalšovaných počítačových simuláciách skupiny informatikov z MIT.

Ich predpoveď znela: „Ak budú súčasné trendy rastu svetovej populácie, industrializácie, znečistenia, produkcie potravín a vyčerpávania zdrojov pokračovať nezmenené, tak hranice rastu na tejto planéte budú dosiahnuté niekedy v priebehu nasledujúcich sto rokov.“

 

V roku 1973, na svojom treťom výročnom stretnutí vedúcich firiem v Davose, Klaus Schwab pozval Pecceiho do Davosu, aby zhromaždeným generálnym riaditeľom predstavil Limity rastu.

V roku 1974  Club of Rome vyhlásil nebezpečne likvidačne znejúcu tézu: "Zem má rakovinu a rakovinou je človek." A ďalej: „Svet čelí bezprecedentnému súboru vzájomne prepojených globálnych problémov, akými sú preľudnenie, nedostatok potravín, vyčerpanie neobnoviteľných zdrojov [napr. ropa], zhoršovanie životného prostredia a zlé riadenie.“

Club následne argumentoval tým, že je potrebná 'horizontálna' reštrukturalizácia svetového systému...drastické zmeny vo vrstve noriem - teda v hodnotovom systéme a v cieľoch človeka.

 

Uzavriem niekoľkými vetami, ktoré vyplývajú z prác Dennisa Meadowsa, a ktoré odhalujú presne to, čo majú globálne elity na mysli:

 

Veľmi veľké zníženie populácie na jednu miliardu alebo maximálne dve, ak sa chce mať na svete slobodu a prosperitu. Pri ôsmich alebo deviatich miliardách je potrebná diktatúra, teda presne to, čo sa momentálne elity snažia urobiť z WHO s pomocou Medzinárodných zdravotných predpisov a Pandemickej zmluvy.