Mesto Kolín sa obáva teroristického útoku na Dóm

21.11.2017 23:28

Mesto oficiálne oznámilo, že z toho dôvodu bude v okolí  svetoznámeho kolínskeho Dómu rozmiestnených okolo sto veľkých betónových blokov, ktoré majú chrániť pred nekontrolovaným vniknutím veľkých nákladných aut  do bezprostrednej blízkosti Dómu, kde je vždy množstvo ľudí. Neskôr budú nahradené oceľovými kuželmi, ktoré sa budú môcť vsúvať a vysuvať do a zo zeme.

Kolín a jeho Dóm, to bolo pre mňa vždy niečo mimoriadne, niečo, čo v sebe nieslo ducha voľnosti, slobody a vznešenosti. To všetko je už teraz preč a začalo sa to brutálne a beštiálne práve pred Dómom za pamätnej silvestrovskej noci (písal som o tom), keď stovky migrantov tam okrádali, obťažovali a znásilňovali dievčatá a mladé ženy na veľkom námestí medzi hlavnou stanicou a Dómom.

V Nemecku už nič nie je také, ako bolo pred príchodom státisicov migrantov, ktorí vniesli do nemeckej spoločnosti množstvo neistôt, strachov a obáv. S nimi prišli aj vrahovia, zlodeji, islamisti, teroristi a muži, ktorí si ženy nielen nevážia, ale ktorí ich prepadávajú, obťažujú a znásilňujú a vraždia.

Polícia je extrémne preťažená a mala by ukazovať prezenciu na mnohých miestach, ale ani zďaleka nestačí všetko pokryť.

A samozrejme ani zďaleka nemá dosť ľudí, aby chránila všade a všetko pred potenciálnym nebezpečím, ktoré neustále niekde hrozí obyvateľstvu  z radov utečencov.

A noví utečenci prúdia do EÚ nepretržite a aj nekontrolovane.