Merkel: Násilie na utečencoch je hanba pre Nemecko. Niečo iné je ale oveľa väčšou hanbou pre Merkel

31.05.2018 23:38

 Kancelárka Merkel v utorok v Düsseldorfe vyliala „plný kýbel“ hanby na Nemecko. Uvediem z jej slov, ktorými bičovala Nemecko za jeho násilnosti, ktoré v krajine utrpeli migranti, niekoľko viet:

„Pravicový extrémizmus nepatrí v Nemecku v žiadnom prípade minulosti. Aj dnes sú v našej krajine napádaní a atakovaní ľudia len preto, že sú azylanti a utečenci, alebo len preto, že vyzerajú inakšie a majú inú pleť ako my. A to aj vtedy, ak žijú v Nemecku už dlhú dobu. To nesmieme dovoliť. Rasizmus a nepriateľstvo voči cudzincom v Nemecku nepripustíme a urobíme všetko preto, aby sme to utlmili.“

Merkel pri tejto príležitosti zdôraznila aj to, že nejde o ojedinelé prípady a prejavy násilia Nemcov voči migrantom a azylantom. To je ale prekrúcnie faktov a zavádzanie.

V skutočnosti išlo o mimoriadne zriedkavé prípady a preto je od kancelárky absurdné hovoriť o hanbe pre Nemecko.

Oveľa väčšou hanbou je zavádzať nemecký národ a predávať mu vlastnú katastrofálnu utečeneckú politiku ako skvelý úspech. A je neporovnateľne väčšou hanbou nepoužiť podobné tvrdé slová voči migrantom a nimi neodsúdiť ohavné a brutálne činy násilaia, znásilňovania a vraždenia v nespočetných prípadoch, ktoré idú na ich vrub.

Merkel ani len nenapadlo verejne v televízii a v tlači odsúdiť tieto zločiny migrantov, ktorých sa dopúšťajú v Nemecku a inde v EÚ a tlmočiť im, že ich za to čakajú tvrdé tresty a okamžité vyhostenie a nie benevolencia nemeckej justície, ako je to v mmnohých prípadoch.

Merkel namiesto toho radšej „bičuje“ vlastný národ a robí mu výčitky. Pritom tento národ urobil a ďalej robí pre migrantov tak veľa ako žiadny iný národ v Európe.

Je obrovskou hanbou kancelárky, keď sa občania Nemecka musia neustále obávať, či ich vo vlakoch, na letiskách, prípadne na iných miestach neočakáva prepadnutie, znásilnenie alebo smrť.

Medzi „hosťami“ kancelárky je nemálo brutálnych migrantov, ktorí prišli len preto do Európy, lebo nosia v hlave myšlienku spôsobiť vražedným aktom smrť Európanom.

Posledným  vražedným aktom azylanta (ktorý však nebol posledným – budú mu nasledovať ďalšie a ďalšie) v Nemecku bol útok nožom mladého Afričana, migranta, v IC vlaku z Kolína do Flensburgu, ktorý len preto neskončil smrťou niekoľkých cestujúcich, že náhodou bola vo vlaku v blízkosti zločinca mladá policajtka, ktorá ho zastrelila, pričom aj ju ťažko poranil.

Ani teraz sa Merkel nezmohla na to, aby verejne odsúdila zločincov medzi migrantami.

A to je hanba najväčšia.

A k tejto hanbe sa pripája ďalšia veľká hanba, keď strana Zelených (ktorí sú tajnými ochrancami a spolupracovníkmi kancelárky v oblasti jej utečeneckej politiky) robí všetko preto, aby zablokovala návrh AfD na vytvorenie parlamentného výboru, ktorý by vyšetroval smrteľné hriechy kancelárkinej utečeneckej politiky, ktorá nesmierne uškodila Nemecku.