Merkel: „Islamský teror je náš spoločný nepriateľ!“ To je ale veľká lož!

20.11.2020 23:31

Po nedávnom islamistickom  terore vo Viedni sa tak vyjadrila nemecká kancelárka. Takto „dojímavo“ chcela prejaviť Merkel svoju sústrasť rakúskemu národu. Zabudla pritom ale na jednu dôležitu vec – nepovedala nám, koho to mienila so slovom „náš“.

Sú to len Nemci? Alebo Nemci a Rakúšania? A či celá Európa? Kancelárka neraz robí nejasné a neurčité výpovede, ktoré možno rôzne interpretovať. V tom je naozaj dobrá – to je jej silna stránka.

Tiež neprezradila, koho mienila pod pojmom spoločný nepriateľ.

Ak ale mienila, že našim spoločným nepriateľom sú štáty, ktoré podporujú a finacujú islamistický teror, prípadne majú na svojich územiach jeho základne, kde sa systematicky „cvičí a vyučuje“ terorizmus proti kresťanom, tak potom treba zdôrazniť, že práve to sú štáty, s ktorými nemecký zbrojársky priemysel – so súhlasom kancelárky a jej vlády – robí výnosne miliardove obchody. A potom „produkty“ tohto priemyslu v rukách islamistov masakrujú a vraždia kresťanov.

Preto to, čo povedala Merkel o spoločnom nepriateľovi, nie je nič iné, len lož a pokrytectvo!

Nemecká vláda vie veľmi dobre, že nemecké zbrane sa dostávajú, či už nepriamo alebo priamo, aj do rúk ná vraždiacich islamistických teroristov. Napriek tomu tento krvavý výnosný obchod nezastaví.

Existuje  jedna 60 stranová štúdia, ktorú dal v tomto roku vypracovať Leibniz-Institut Hessische Stiftung Friedens- und Konfliktforschung, a tá bilancuje nemecký export zbraní za ostatných 30 rokov.Z nej sa možno dozvedieť, kde všade slúžili a slúžia nemecké zbrane (napr. v Katare a Pakistane) na vyzbrojenie islamistických teroristov, ktorí nimi prelievajú krv kresťanov.

Je preto hanbou a pokrytectvom non plus ultra, keď nemecká kancelárka hovorí o našom spoločnom boji proti islamistickému teroru – a je to tá istá žena, ktorej súhlas je nevyhnutný k tomu, aby sa nemecké zbrane dostali aj tam, kde sa rôznymi kanálmi dostanú do rúk teroristov.