Merkel dáva občanov k dispozícii podobne ako to robia s pokusnými laboratórnymi myšami

15.08.2020 23:35

Tak jednoznačne, otvorene a rebelsky odvážne neprehovorili k občanom v Nemecku ešte nikdy dosiaľ žiadni lekári, ani vedci-experti pre medicínu. Ide o očkovanie proti Covidu-19

Internista Dr. Heiko Schöning, Dr. med. Walter Weber und Dr. Olaf Müller-Liebenau, odborný lekár pre všeobecnú medicínu sa vo videu, ktoré je v sociálnych médiách,  obrátili na občanov a vysvetlujú a objasňujú im svoje stanovisko k očkovaniu proti korone a ku korona opatreniam.

 

Na tomto mieste len niečo z ich obsiahlej prednášky:

 

„To všetko okolo korony, ten celý cirkus, ktorý sa tu robí, to všetko nemá nič spoločného s vedou.

To všetko je len politicky zamerané a riadené………Očkovacia látka proti korone zasiahne do našej DNA a nikto nevie vôbec nič o tom, aké to bude mať dlhodobé následky……..A maska na tvári nechráni vôbec pred infektom………“

 

Všetci traja lekári patria k renomovaným expertom, ktorí založili organizáciu Ärzte für Aufklärung (Lekári, ktorí vysvetlujú) a kde okrem nich pôsobí viacero „rebelských“ lekárov.

Odvolávajú sa aj na výpovede známych lekárskych expertov, ktorý sa neboja hovoriť skutočnú pravdu, ako je napr. profesor Klaus Püschel z Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf.

Ten okrem iného vyhlásil pre Hamburger Abendblatt, že všetci, ktorí zomreli na koronu a on vykonal ich obdukciu, tak prekonali v živote niekoľko veľmi ťažkých chorôb a že všetci by boli v priebehu roka zomreli aj bez ochorenia na koronu.

Dodal aj to, že Covid-19 je relatívne bezvýznamné vírusové ochorenie.