"Významné posolstvo" k Medzinárodnému dňu žien: Podľa ZDF je klasický obraz spolužitia muža a ženy „hlboko fašistický“

11.03.2024 11:08

Nemecká štátna televízia ZDF odvysielala k Medzinárodnému dňu žien reportáž, v ktorej sa okrem iného hovorilo o tom, že klasický model súžitia muža a ženy  je „hlboko fašistický“.

 

Podľa tejto výpovede to teda musí zahŕňať aj jednu z najvýznamnejších kresťanských sviatostí – kresťanské manželstvo. Čo je samozrejme absurdita non plus ultra.

 

Medzinárodný deň žien je napríklad v Rusku jedným z najdôležitejších sviatkov v roku. V tento deň muži dávajú darčeky a rozmaznávajú svoje manželky, priateľky, matky, atď. Toto je v Rusku dlhodobá tradícia, o ktorej na Západe nevie takmer nikto.

 

Nemecká štátna televízia ZDF v tento deň odvysielala reportáž, v ktorej sa užasnutý divák od „odborníčky“ na „výskum extrémizmu“ Julie Ebner musel s veľkým prekvapením dozvedieť, že klasické spojenie mužov a žien v manželstve je „hlboko fašistické“.

 

Áno, v nemeckej štátnej televízii odznelo, ak žijete v klasickom kresťanskom manželskom vzťahu ako muž a žena manželia s tradičnými rolami, tak ste už fašisti.

 

Takzvaná odborníčka na túto tému vo svojom príspevku povedala:

 

„Základná podstata týchto rodových predstáv, že muž je tvrdý a mocný a žena, že je jemná a oddaná, je hlboko fašistická.

Existuje tu paralela s fašistickými gender ideológiami, ktoré existovali v rôznych režimoch v minulom storočí.“