Médiá zamlčiavajú: Čoraz viac vakcínovaných ľudí má pozitívne testy na koronu

28.04.2021 23:27

Viacerí experti tu hovoria o „prerazení vakcíny“ (v nemčine sa to označuje „Impfdurchbruch“).

Je to v prípadoch keď ľudia,  ktorí už boli očkovaní proti korone sú po nejakom čase testovaní a test majú napriek tomu pozitívny. To znamená, že sa napriek vakcinácii infikovali koronou. Informácie o takých prípadoch sa hromadia nielen v Nemecku, ale aj v iných krajinách.

Poukazuje to na nedostatočný ochranný efekt prijatej vakcíny, čo sa neprejaví u každého očkovaného rovnako. Ak ma niekto oslabený imunitný systém, tak je u neho pravdepodobnosť „prerazenia vakcíny“ podstatne väčšia, ako v prípade osoby s dobrým imunitným systémom.

Ak o tom z nejakého dôvodu musí písať mainstream, tak uvedené fakty sa snaží vehementne oslabovať tým, že hovorí o veľmi zriedkavých výnimkách „prerazenia vakcíny“. Samozrejme nie sú tu žiadne oficiálne štatistiky, lebo to by poškodzovalo „dobré meno“ tej ktorej vakcíny.

A takisto sa oficiálne tvrdí, že po „prerazení vakcíny“ je len málo prípadov úmrtia a ťažkých priebehov ochorenia. To tvrdí napríklad aj nemecký Robert Koch Institut (RKI). Neuvádza však žiadne konkrétne čísla.

Toto vyjadrenie z RKI ale prišlo až potom, keď sa tieto prípady začali množiť.

Už pred niekoľkými mesiacmi priznala Susanne Glasmacher hovorkyňa RKI, že prvé očkovanie proti korone poskytuje len 50 percentnú ochranu pred vírusom.