Médiá mlčia! Špeciálna jednotka objavila v Nemecku sklady zbraní ISIS na viacerých miestach

03.08.2016 14:26

Pred niekoľkými dňami našla špeciálna jednotka nemeckej polície u jedného arabského obchodníka so zeleninou, v Severnom Porýní-Vestfálsku, veľké množstvo zbraní v jeho sklade, ktorý bol ukrytý za veľkou chladiarenskou miestnosťou. Nemecké médiá o tom ale vôbec neinformovali.

Inormáciu o tom však zverejil na svojej webovej stránke CDU poslanec krajinského parlamentu v Hesensku, I.Tipi. Hut ab – klobúk dole pred ním, je to odvaha. Kancelárka a viacerí jeho kolegovia zo zverejnenia tejto správy určite veľkú radosť nemajú.  Okrem iného uviedol, že išlo o bojové ťažké zbrane. Vyjadril svoje obavy, že situácia sa v Nemecku dostala už tak ďaleko, že hrozí vyzbrojenie fundamentalistických islamistov, ktorí sú pripravení k bojovým akciám. Oprávnenosť svojho tvrdenia vidí aj v tom, že nasadenie špeciálnej jednotky bolo pred verejnosťou utajené a ani tlač sa o veci nezmienila jediným slovom.

Poslanec Tipi okrem toho hovorí aj o tom, že má veľké podozrenie, že podobných utajených skladov so zbraňami pre islamistov, ktorí sú pripravení k džihádu, je v Nemecku viac .

Ak dokonca aj Úrad pre ochranu ústavy, v Hamburgu, už hovorí o tom , že v Nemecku rýchlo narastá počet tých, čo podporujú džihádistov a súčasne informuje o tom, že  len v Hamburgu je už 300 registrovaných podporovateľov myšlienky džihádu, tak situácia je skutočne explozívna. Preto možno predpokladať, že v celom Nemecku  a v EÚ sú ich viaceré tisícky. Na základe faktu, že existujú zmienené sklady zbraní pre islamistov, je možné predpokadať aj to, že v ich plánovaní a príprave existuje už aj deň X, deň spustenia džihádu.

Poslanec Tipi povedal, že sa už dlhšiu dobu obáva a si myslí, že islamisti a džihádisti majú v Nemecku aktívnu podporu zahraničných tajných služieb, ktorých chlebodarcovia nie sú Nemecku priateľsky naklonení.

Nemecký publicista a žurnalista, Ulfkotte, ktorý má výborné kontakty k viacerým veľmi dobre informovaným príslušníkom polície, sa dozvedel, že v Nemecku už bolo objavených niekoľko podobných arzenálov so zbraňami. Medzi nimi aj jedna mešita v Marburgu.

Už dávnejšie je v Nemecku známe, že s vlnami utečencov prišli aj početní salafisti a islamistickí extrémisti, ktorí majú príkaz pripraviť a realizovať teroristické atentáty. Zbrane a výbušniny už na nich čakajú v tajných arzenáloch – ako to píše politik CDU, Tipi a Ulfkotte.

Na Tipiho webovej stránke, žiaľ, nie je možné nájsť žiadnu reakciu jeho najvyššej šéfky, kancelárky Merkel. Politka Merkelovej je v mnohých prípadoch politikou zahmlievacou a fakty pretáčajúcou politikou, ktorá ľudí zavádza a zneisťuje. Merkel lpie na moci za každú cenu a ak sa Donald Trump stane prezidentom, tak je ale ohrozený aj jej odchod,  či lepšie povedané útek do USA po skončení jej skvelej kariéry v Nemecku, kde politicky urobila trosky z toho, čo dlhé roky budovali kancelári ako Brandt, Kohl a Schröder.

Tipi prízvukuje, že každý človek v Nemecku musí byť ostražitý, lebo salafizmus a nebezpečie islamistických teroristicých atentátov povážlivo narastá.