Masové protesty v desiatkach nemeckých miest proti korona politike – musel to priznať aj mainstream

18.12.2021 23:38

Ani mainstream nemohol mlčať a či zamlčať, čo sa dialo v mestách po celom Nemecku, a to vo všetkých spolkových krajinách túto sobotu.

To boli demonštrácie ohlásené i neohlásené, povolené i nepovolené a zamestnávali tisícky policajtov. Nikde nie je oficiálne uvedený celkový počet demonštrujúcich.

Aspoň jeden oficiálny údaj polície z Hamburgu – tam malo demonštrovať viac ako 10 000 ľudí.

Z toho možno na základe skúsenosti z minulých demonštrácii odhadovať, že ich mohlo byť 20 000  a viac.

Demonštrácie sa konali vo Freiburgu, Mannheime, Heidelbergu, Schwerine, Duisburgu,  Berlíne, Lipsku, Drážďanoch, Düsseldorfe, Frankfurte,Trieri, Stuttgarte, Mníchove, Augsburgu, Braunschweigu, Reutlingene  a v desiatkach iných miest.

Urobím odhad, koľko ľudí sa na týchto demonštráciach minimálne zúčastnilo. Ak predpokladám, že sa konali minimálne v 50. mestách (určite ich bolo viac) a vezmem priemer pre každé mesto len 5 000 demonštrantov, tak sa dostanem na číslo 250 000. S istotou môžem tvrdiť, že ich bolo ale podstatne viac.

Mainstream samozrejme robí všetko pre to, aby týchto normálnych občanov difamoval, a tak v tejto súvislosti v sobotu večer hovoril o nebezpečnej radikalizácii demonštrantov, čo je len hanebná lož.

Medzi demonštrantami bolo aj mnoho rodín s deťmi.

Uvediem tu niekoľko z nápisov na transparentoch demonštrantov, ktoré podľa mainstreamu boli „dôkazom“ radikalizácie: 

Za slobodu, ľudskosť a za rozum! Máme toho už dosť!  Ruky preč od našich detí!  Zastavte konečne šialenstvo očkovania! Dôrazne odmietame povinné očkovanie!

Vedz kancelár Scholz – my sme červená línia!

To bolo adresovné takto Scholzovi, ktorý vyhlásil, že pri  pandémii neexistuje pre opatrenia žiadna neprekročiteľná červená línia.

 

Demonštrácie sa v Nemecku lavínovite rozrastajú a neprestávajú.  A to „očkovacím“ politikom a ich virológom začína byť nepríjemné a nemajú na to žiadne riešenie. Čím väčší tlak robia, tým viac narastá protitlak más, ktoré sa búria a ktoré burcujú.