Masové protesty Rakúšanov „zničili“ dvoch hlavných apoštolov povinného očkovania

31.03.2022 23:07

Naše médiá o tom nepíšu: V Rakúsku začiatkom marca odstúpil zlopovestný a početnými občanmi preklínaný minister zdravotníctva Wolfgang Mückstein ( strana Zelených) a krátko po ňom padol aj jeho poslušný „sluha“, mnohými lekármi obávaný a niektorými i nenávidený prezident Rakúskej lekárskej komory Thomas Szekeres, ktorý zároveň je aj prezidentom Viedenskej lekárskej komory.

Ako dôvod svojho odstúpenia minister uviedol, že už nedokáže pracovať koncentrovane a zodpovedne vo svojej funkcii, lebo že ho ochromujú a naháňajú mu strach  každodenné vyhrážky proti jeho osobe a proti jeho rodine od odporcov povinného očkovania proti korone. Zdôraznil, že nechce a už ani nemôže žiť pod stálou policajnou ochranou.

Thomas Szekeres v prezidentských voľbách Viedenskej lekárskej komory podľahol svojmu vyzývateľovi Johannesovi Steinhartovi. V júni bude okolo 48 000 rakúskych lekárov voliť prezidenta Rakúskej lekárskej komory a experti sú presvedčení, že aj v týchto voľbách zvíťazí Steinhart.

Rakúsky Wochenblick viackrát kritizoval Szekeresa za jeho problematické vyhlásenia ku korone a k opatreniam a za jeho nekritickú podporu už exministra Mücksteina pri jeho presadzovaní zavedenia povinného očkovania proti korone.

Wochenblick ho označil za škandálneho prezidenta, ktorý vládol ako absolutistický panovník, ktorý doslova prenasledoval a difamoval tých lekárov, ktorí sa stavali kriticky k vakcínam a poukazovali na ich nedokonalosť a zverejňovali aj zdravotné škody a úmrtia, ktoré spôsobili u ich pacientov. Wochenblick odhalil aj tzv. Skandal-Ärzte-Gruppe (skupinu škandálnych lekárov) zoskupených na Facebooku okolo Szekeresa a ktorí sa vo svojich četoch  dohovárali takpovediac až sprisahanecky o potrebe zamlčiavať negatívne sprievodné učinky vakcín.

Takíto lekári prispievajú k tomu, že takzvaná evidence based medicine (medicína založená na dôkazoch) je len ilúziou. A práve o tom písali vedci  v jednom článku publikovanom v British Medical Journal, ktorý patrí k najrenomovanejším lekárskym magazínom na svete.

Szekeres a Mückstein ešte ako minister zdravotníctva sa dohodli, že lekári, ktorí svojich pacientov informovali o početných negatívnych účinkoch očkovania budú šikanovaní a prenasledovaní.

V dohode, ktorú urobili, bolo o.i. nasledovné: „………dass Ärzte, die über die zahlreichen Nebenwirkungen der Corona-Injektionen aufklären, verfolgt werden sollen. Man werde „verstärkt“ gegen diese Ärzte „vorgehen“.

Niečo také je ale nepochybne trestným činom!