Martin Schulz je druhý Trump a mal by sa za to hanbiť (alebo nie?)

12.02.2017 23:58

Čo sa to len deje v Nemecku? Schulz sa predsa spolu s politikmi SPD a rovnako aj s CDU, včítane Merkelovej a Schäubleho, opakovane a jedným hlasom vyjadrovali o americkom prezidentovi Trumpovi počas predvolebného boja v USA opovržlivo, zneucťujúco a zasypávali ho zlomyseľnými, neraz až nenávistnými parolami.

Odrazu je ale podľa Schäubleho Martin Schulz, keďže sa stal vážnym konkurentom „kráľovnej“ Merkel v nemeckých parlamentných voľbách, zloduchom a démonom, presne takým ako Donald Trump.

Podľa obvinení Schäubleho dokonca je Schulz ešte horší gauner ako Trump.

Toto je ale výborný príklad toho, ako politici klamú a prekrúcajú – vždy podľa toho, o čo im práve ide. Akonáhle to vyžadujú ich ciele, tak z priateľa je pre nich nepriateľ a z nepriateľa  priateľ. A čo bolo čierne je biele a naopak.

Wolfgang Schäuble povedal v rozhovore pre Spiegel, že Schulz v populizme a v zákerných metódach v ničom nezaostáva za prezidentom Trumpom.

Spôsob, ako si počína vo volebnej kampani je podľa neho presne ten istý, ako ho nasadzoval aj Trump  a takisto ako on, hovorí aj Schulz o rozdelenej spoločnosti v Nemecku, čo je klamstvo. A keď Schulz animuje svojich prívržencov počas svojich vystúpení k tomu, aby kričali Make Europe great again, tak je to  len kopírovanie Trumpa. O Nemecku hovorí tak zle, že tak nesmie hovoriť nikto, kto kandiduje za kancelára. A to v čase, keď sa Nemci majú tak dobre, ako už dávno nie. To všetko tvrdí o Schulzovi Schäuble.

Ja len dodám, že vrcholom všetkého je to, keď Schulz prízvukuje, že bojuje proti politickému establišmentu, tak ako to robil aj Trump.

To je ale v jeho prípade naozaj len nehanebné klamanie , veď Schulz už veľa rokov sám k nemu patrí a je príkladným dlhororočným politickým karieristom.

Predvolebné preferencie v Nemecku vykazujú AfD ako tretiu najsilnejšiu stranu a podľa nich je momentálne možná aj budúca kolaícia SPD, Zelení, Ľavica. Schulz alebo Merkel – v podstate je to to isté. Inú alternatívu Nemecko nemá. Merkel v nemeckej politike všetko a vsetkych, ktorí sa podieľajú na moci „znormalizovala“ a premenila na – ako Nemci hovoria – Einheitsbrei, čiže na rovnakú kašu. Na mozgy, ktoré všetky tikajú jednotne a streotypne. Napriek tomu radšej Schulz ako Merkel. 

Na záver ešte jednu informáciu, o ktorej nemecká tlač nepíše.

Masy utečencov a azylantov, ktoré sú v Nemecku, si už zakladajú početné organizácie a spolky, z ktorých tie najväčšie vystupujú ako delegáti celej masy a vyslovujú rôzne požiadavky na nemecký štát, samozrejme aj pomocou právnikov (väčšinou tureckých a arabských, s nemeckým občianstvom), ktoré budú presadzovat aj pomocou súdov a ktoré budú znamenať ďalšie značné finančné položky pre Nemecko.

V Nemecku sa blíži obdobie veľkých karnevalov a už teraz veľmi ľutujem ženy, lebo násilie a obťažovanie voči nim zo strany niektorých utečencov a skupín utečencov neprestáva, len sa o tom už takmer vôbec nepíše. Stalo sa to všednou záležitosťou. A práve karnevaly budú skvelou príležitosťou pre tých utečencov, ktorí európske ženy považujú len za „sexuálnu Freiwild“.