Marine Le Pen: „Macron nerobí nič proti islamistickému rituálnemu vraždeniu kresťanov“

12.12.2018 22:25

Niekoľko hodín po teroristickom vraždení v Straßburgu prehovorila v televízii France 2 šéfka Rassemblement National Marine Le Pen. Obvinila vládu, že až dosiaľ neurobila žiadne opatrenia proti vyčíňaniu islamistického fundamentalizmu a uviedla, že teroristický vrah marockého pôvodu sa mohol bez problémov zdržiavať vo Francúzsku, a to napriek tomu, že bol cudzinec, ktorý bol na polícii vedený ako tzv. „fiche S“, čo znamená, že predstavoval pre spoločnosť riziko zvýšeného nebezpečia. Dopustil sa vo  Francúzsku, Nemecku a Švajčiarsku 27 trestných činov a niekoľkokrát sedel vo väzení.

Le Pen povedala, že islamistický teror nám takto demonštruje svoju moc prostredníctvom istej formy kultu smrti kresťanov.

Le Pen: „Vo Francúzsku sa neudialo nič v boji proti fundamentalistickému islamizmu, a to napriek tomu, že terorizmus, ktorý z neho vychádza, je spojený s vraždením. Jeho vražednej ideológii padlo vo Francúzsku len v priebehu 6 rokov za obeť až 250 ľudských životov.“

Politička žiada okamžité a dôsledné vyhosťovanie potenciálnych teroristov a Marokánec, ktorý v Straßburgu vraždil, bol jedným z nich.

Makron je nepriamym pomocníkom týchto islamistických vraždiacich mašín, lebo nič proti nim nerobí.

A je len samozrejme, že Laurent Nuňez, štátny sekretár Ministerstva vnútra vyhlásil, že u Marokánca nebola predtým evidentná nijaká teroristická motivácia. Je predsa Makronov človek.

Lož, nič iné ako lož. A obrovská lož je aj to, že globálny pakt zlepší tzv. regulovanou migráciou našu bezpečnosť – pravdou je opak, tá bude ešte viac ohrozená.

Policajné štatistiky v Nemecku i Rakúsku hovoria jasnou rečou – čím viac moslimov-migrantov prichádza, tým viac teroristických aktov polícia registruje.