Mannheim: Brutálne znásilňovania kresťanských žien v EÚ migrantmi pokračujú ako na „bežiacom páse“

10.08.2021 23:05

Kriminálna polícia mesta Mannheim (310 000 obyvateľov) pátra už takmer dva mesiace po mužovi, ktorý beštiálne znásilnil mladú ženu na dámskej toalete v centre mesta.

Mannheim-Jungbusch. Mladá žena mala v jednom bare, krátko pred polnocou potrebu ísť na dámsku toaletu. Nemohla ani len vo sne tušiť, že to bolo najhoršie rozhodnutie jej života. Len o niekoľko sekúnd neskôr musela bezmocne prežiť brutálne znásilnenie mladým mužom z cudzej kultúry.

Polícia Mannheim informuje na svojom webe:

„Okolo 23:30 hod. išla 23 ročná návštevníčka baru na ulici Beilstrasse 1 sama na dámsku toaletu. Nevšimla si, že ju v krátkom odstupe nasledoval neznámy muž. Keď vstúpila do kabíny na toalete, tak do nej vtrhol aj muž, ktorý ju sledoval, premohol jej odpor a znásilnil ju. Trvalo nejaký čas, kým sa spmätala a bola schopná reagovať. Páchateľ medzitým nikým nespozorovaný ušiel. Je stále na slobode."

Polícia ale až 10. augusta zverejnila v lokálnych mannheimských novinách (zodpovedný redaktor Daniel Hagen) obraz páchateľa načrtnutý podľa popisu znásilnenej ženy. Má totiž nariadené, že najprv musí istý čas hľadať zločinca bez zverejňovania jeho zobrazenia a jeho popisu.

Teraz ho polícia v novinách opísala nasledovne,  pričom žiada spoluprácu občanov:

 

Muž je približne 30 ročný

vysoký asi 180 cm 

štíhlej postavy  

fenotyp – čierny Afričan

má veľmi krátke čierne vlasy

v čase zločinu mal čierne nohavice, čierne tričko s farebným nápisom a na krku napadnú striebristú veľkú retiazku

 

Kancelárka Merkel dostala  v priebehu rokov – od 2015 – množstvo listov od matiek, ktorých dcéri boli migrantmi znásilnené a neraz následne aj zavraždené.

„Dobrotivá Mutti“ nemeckého národa nereagovala ani na jeden z nich !!!