Malone: Pfizer je jednou z najkriminálnejších farmaceutických organizácií na svete

05.01.2022 23:42

Po tom ako na Twitteri ostro kritizoval pred niekoľkými dňami Dr. Robert Malone koncern Pfizer, tak ho Twitter okamžite zablokoval. Písal som o tom už v inom článku. Tu len uvediem, že išlo len o jeden krátky tweet, ktorý znel: „Pfizer-vakcína spôsobuje viac škody ako osohu“.

Malone je však veľký bojovník a nemá problém podlé údery vracať svojimi tvrdými, veľmi účinnými zásahmi.

Hneď sa prihlásil k slovu v renomovanom podcaste The Joe Rogan Experience a tam o.i. vyslovil slová, ktoré sú titulom tohto článku.

Mnohí už vedia, kto je Malone – pre tých, ktorí o ňom ešte nepočuli, aspoň niekoľko informácií.

Robert Malone je uznávaný expert virológie a je aj vývojárom mRNA technológie, ktorá je základom vakcín firiem Pfizer a Moderna. V priebehu pandémie sa stal jedným z najväčších a najprominentnejších kritikov zavedených korona opatrení, ako aj samotného očkovania, najmä v prípade detí a mladistvých.

O všetkých farmaceutických koncernoch, ktoré majú z pandémie obrovské zisky, má Malone veľmi svojskú mienku – inými slovami nie sú oveľa lepšie ako Pfizer.

K Pfizerovi dodal, že kto pozná dobre históriu jeho aktivít a vie aj o množstve finančných pokút a trestov, ktoré koncern dostal, ten vie aj to, prečo si zaslúži plným právom atribút jednej z najkriminálnejších farmaceutických organizácii na svete.

Súčasnú situáciu, strach a nepokoj v obyvateľstve v súvislosti so spravodajstvom systémových médií ohľadne korony vníma Malone ako úmyseľne vyvolanú celosvetovú masovú psychózu a vidí tu jednoznačné paralely k situácii v Nemecku dvadsiatich a tridsiatich rokoch minulého storočia, keď na ten čas veľmi inteligentný a vzdelaný nemecký národ podľahol barbarsky neľudskej nacistickej ideológii.

K jeho slovám dodám ešte nasledovné.

Nemci sa vtedy priam neuveriteľne rýchlo nechali sfanatizovať a premenili sa na psychopatov a barbarov, ktorí ničili a vraždili. Považovali sa za vyvolenú rasu, voči ktorej sú všetci ostatní menejcenní.

Podobne aj teraz vsugerovali médiá a politici ľuďom, že očkovaní sú privilegovaní  a teda „vyvolení“ a všetci ostatní sú len „menejcenní“ a nesolidárni škodcovia spoločnosti a preto ich treba sankcionovať, neustále dávať na pranier a brať im slobodu.

Ak by žil vynikajúci psychológ Erich Fromm, autor skvelej publikácie Anatómia ľudskej deštruktivity, kde psychoanalytickou metódou klasifikoval nacistov ako psychopatov deštruktivity, tak som presvedčený, že podobne by dnes označil tých, ktorí berú ľuďom v mene vakcínovania slobodu a rozhodujú sami o ich tele a o tom, čo je pre nich dobré a čo nie.

Pre Fromma bol najväčší zločin a najvyšší stupeň psychopatickej deštruktivity brať v mene čohokoľvek ľuďom slobodu.