Malá naivná bavorská dedina – mala veľké srdce pre migrantov. Teraz to nesmierne ľutuje!

19.01.2023 15:45

Peutenhausen má okolo 530 obyvateľov a všetko sú dobráckí a naivní  Bavoráci, ochotní nezištne pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Boli takí až dosiaľ. Z toho ich teraz navždy „vyliečili“ migranti. V každom prípade sú úplne a navždy vyliečení zo svojej lásky k nim. Pociťujú k nim už len hnev, zúrivosť a preklínajú deň, keď sa im rozhodli pomáhať a prijať ich medzi seba. Už sa ich chcú len zbaviť.

Obec zorganizovala a prenajala dva prázdne domy, ktoré dobrovoľníci zrekonštruovali. Poskytli ubytovnie pre viac ako 50 údajne „vojnových utečencov“ prevažne z Afganistanu.

Naivnučkí dedinčania boli presvedčení, že odmenou im bude aspoň veľká vďačnosť tých, ktorým poskytli všetko včítane šatstva a stravy.

Úbožiaci netušili, že práve z Afganistanu prichádzajú tí, ktorí najviac opovrhujú kresťanskou kultúrou a kresťanskými ženami.

A tak malebný Peutenhausen (leží pri meste Neuburg, nie ďaleko od brehov Dunaja), vrátane dobročinného a dobromyseľného starostu Alfreda Lenglera, dostal za odmenu len plný náklad priam ukážkového (ne)kultúrneho obohatenia.

Bezprostredne po nasťahovaní migrantov došlo k sérii vlámaní, pred kostolom (!) k sexuálnemu obťažovaniu dokonca aj starších žien a prichádzalo aj k opakovanému páchaniu násilia mladými mužmi, takzvanými „utečencami“.

 

Dedina sa chce opäť zbaviť „svojich utečencov“.

 

Nálada v obci klesla hlboko pod bod mrazu. Dedinčania pochopili raz a navždy čo znamená mať medzi sebou „utečencov“, ktorí nenávidia našu kresťanskú kultúru.

 Bayerischer Rundfunk  cituje tamojšieho veliteľa hasičského zboru a veľkého podporovateľa prijatia „migrantov“ takto:

 

"Po všetkých tých incidentoch má človek tendenciu dať všetkých preč a povedať: Utečenci, nie ďakujem!"

 

Teraz musí starosta Lengler prosiť Ministerstvo vnútra a vládu Bavorska o urýchlenú pomoc. Ale bol sklamaný. Migranti zostanú v Peutenhausene minimálne do jari 2024.

Prisľúbené „riešenie“: Polícia sa bude v obci zatiaľ častejšie ukazovať. Bude tak naozaj?