Má Bill Gates dvojníka, ktorý mu kazí miliardový biznis s Covidom? A či sám prišiel k rozumu?

12.05.2022 22:54

Viac ako dva roky vytruboval Bill Gates systematicky do celého sveta  - a s ním devótne otrocky aj všetky korupčné mainstreamové médiá – že jeho pochybné, nedostatočne otestované vakcíny proti Covidu sú našou záchranou pred smrťou.

Odrazu pred niekoľkými dňami vyhlásil niečo, o čom si v prvom momente možno myslieť, že to urobil nejaký jeho „dvojník“, ale nie originálny Gates. Na twitteri napísal: 

“We didn’t understand that it’s a fairly low fatality rate and that it’s a disease mainly in the elderly, kind of like flu is, although a bit different than that”

A v rozhovore, ktorý mal zároveň byť aj reklamou pre jeho novú „skvelú“ knihu o. i. povedal a zopakoval:

„Ani ja a ani moji experti sme nezbadali a neporozumeli, že mortalita pri Covide je relatívne nízka a že v podstate ide o ochorenie, ktoré postihuje predovšetkým starších ľudí, podobne ako chrípka, hoci trochu odlišnejšie.“

Ako prosím? To teraz tvrdíte vy, pán Gates? A to len tak, ako keby ste hovorili ako meteorológ, ktorý profesionálne predpovedá počasie, pričom ľudia sú už zvyknutí na to, že aj keď ako expert urobí na nasledovný deň absolútne mizernú a zlú predpoveď, tak sa mu nič nestane, nie sú pre neho z toho žiadne konzekvencie.

Tu ale išlo o zdravie a aj o duševné zdravie miliónov ľudí, ktorí boli a niekde ešte stále sú vystavení kvôli Billovi Gatesovi doslova teroru vakcínovania proti Covidu a boli, prípadne ešte sú úplne neodôvodnene obmedzovaní v ich osobnej slobode.

Veď predsa keby bol niekto ešte nedávno na twitteri, či facebooku vyhlásil, že Covid nie je o nič nebezpečnejší ako každoročné chrípkové ochorenie, tak by bol deaktivovaný a ak by bol lekár alebo redaktor, tak by bol prípadne stratil svoj job a bol by vyhlásený za nebezpečného konšpirátora.

Billovi Gatesovi sa ale samozrejme nič nestane za jeho Covidove konšpirácie, ktoré uškodili celému ľudstvu, v každom prípade uškodili mnohým z tých, ktorí Gatesovi uverili a dali sa vakcínovať, aby potom ochoreli na nežiadúce sprievodné učinky a mnohí na vakcínu dokonca aj zomreli.

 

A čo to bol za obrovský podvod s množstvom mrtvol z Bergama, údajne zomrelých na Covid, ako to neustále ukazovala televízia na začiatku koronovej psychózy a či až neurózy úmyselného šírenia strachu za účelom toho, aby sa ľudia masove dali očkovať.

Tento podvod vysvetlil a skritizoval už dávnejšie taliansky arcibiskup Vigano.

Podrobne som o jeho kritike písal v článku:

Odkaz arcibiskupa Vigana demonštrantom proti tyranstvu Korona opatrení rímskej vládyl Bergamo-trik!    

Je tu na webe dňa 3.10.2021