Ľudstvo si túto Zem nezaslúži! „Operačný plán Nemecko“ konkretizuje prípravy na 3. svetovú vojnu! Je to intenzívna príprava! Pomáhať musí aj civilné obyvateľstvo!

27.04.2024 20:37

Je to príprava na otvorenú tretiu svetovú vojnu! Nie robiť všetko pre mier – nie, to nie je v pláne! To, čo bolo donedávna nemysliteľné, je teraz konkrétne zaznamenané v „operačnom pláne Nemecka“.

 

Urobiť všetko pre to, aby Nemecko bolo „vhodne pripravené na vojnu“! A to naozaj nie sú len „akési reči“. Práve naopak – je to realita a nepopierateľný fakt“.

 

Nemecko sa intenzívne pripravuje na vojnu proti Rusku, hoci Moskva už niekoľkokrát zopakovala, že nemá záujem viesť vojnu proti žiadnej krajine a ani proti NATO.

 

To vojnových štváčov nezaujíma – tí hovoria, že to sú len klamstvá Putina.

 

1000-stranový plán nemeckého Ministerstva vnútra, na ktorom sa pracuje rok, teraz poskytuje prehľad. Ukazuje tiež, ako v prípade vojny bude do nej zapojené aj civilné obyvateľstvo!

 

Alice Schwarzer informuje o „operačnom pláne pre Nemecko“ vo svojom časopise Emma. Málokedy predtým bolo tak jasné, že sa očakávala prípadná vojna.

 

Nemecké civilné obyvateľstvo v zmysle plánu musí pomáhať zásobovať americké divízie, ktoré sa „pohybujú cez Nemecko smerom na východ“.

 

Ak sa tak stane, nemeckí vojaci už budú na fronte. Toto hovorí a hovorí generál o „spútaných“ vojakoch na fronte.

 

Na operačnom pláne pracovalo 150 odborníkov 12 mesiacov. Dôraz sa kladie na „civilnú obranu“, t. j. ako musí civilné obyvateľstvo podporovať Bundeswehr a ako bude začlenené do vojnovej mašinérie.

 

Alebo, ako povedal generálporučík Bernd Stöckmann vo FAZ:

 

„Potom potrebujeme maximálne poskytovanie civilných služieb.“

 

Čo to všetko zahŕňa, si vie každý predstaviť – zahŕňa to jednoducho všetko!

 

 

Operačný plán ešte nie je zverejnený a ani nebude celý - aktuálne je zverejnených len osem strán. Ale prečíta sa z neho všetko, čo by obyvateľstvo malo vedieť.

 

Napríklad „vysvetľujúci článok“, ktorý má Nemcov naučiť, ako sa správať v prípade vojny. Triezva prípravná fáza na tretiu svetovú vojnu. Len čo to naozaj otvorene vypukne, zrejme sa to uskutoční aj jadrovými zbraňami.

 

To však neobmedzuje vojnovú eufóriu. Bundeswehr je opäť späť. A je nasmerovaný na východ. 

Aj Wehrmacht bol voľakedy nasmerovaný na východ, ale napokon utekal zdecimovaný na západ.........

 

 

Ľudstvu jednoducho nie je pomoci – nevie a neche žiť v mieri. Zrejme nevie žiť bez vojen – potom si ale život naozaj nazaslúži !!!

 

Eufória medzi generálmi je veľká. Ukázalo sa to v neposlednom rade na spolkovej tlačovej konferencii. Generálporučík Stöckmann sa teší na „veľkú úlohu“ a teší ho, že sa všade stretne len so súhlasom.

Potom dôsledne vysvetľuje: „V konečnom dôsledku to závisí od každého jedného občana.“

 

Čo vlastne znamená príprava na vojnu? Príklad: Hesensko: Generál potrebuje pre štát 1000 dobrovoľných záložníkov. Generál nadšene hovorí, že už má nahlásených 2500 mužov. Sú medzi nimi dokonca aj muži vo veku 40 až 50 rokov, ktorí nikdy neboli v Bundeswehri.

 

Takže nadšene do toho – generáli budú nadšene plánovať a muži budú v rámci ich plánov nadšene zomierať. Ale budú naozaj?

 

Alice Schwarzer vo svojom komentári k „operačnému plánu“ hovorí:

 

Závisí to od každého jedného. Žiadajte mierové rokovania hneď! Okamžite! Pretože to už nie je len o životoch iných, ale aj o našich vlastných."