Ľudstvo nemá žiadneho nebezpečnejšieho nepriateľa ako je Washington

06.12.2014 12:02

Najväčšia a najabsurdnejšia lož Washingtonu je tvrdenie, že USA je krajinou, kde je demokracia a kde vládne sloboda. Tomuto klamstvu verí mnoho ľudí. Demokracia v USA nie je nič iné len iluzórna idea a pekná fasáda, za ktorou sú len lži a rafinované prekrúcanie reality. Americké voľby sú len divadlom, ktoré zakrýva, že v úzadí vládne nie zvolená vláda, ale niekoľko mocných a vplyvných kruhov. V dvoch rozsudkoch Najvyššieho súdu USA je potvrdené, že ak si súkromné záujmové skupiny kupujú americkú vládu, tak že to je len vyjadrením slobodnej mienky. Na základe týchto rozsudkov môžu silné skupiny lobbistov zastupujúce priemysel, banky a zbrojárstvo, využívajúc svoje obrovské finančné možnosti, fakticky zostaviť vládu, aká im vyhovuje a ktorá presadzuje ich ciele.

Každá americká vláda - a najviac to bola Bushova a v súčasnosti to je Obamova vláda - neustále klame aj svoj vlastný národ, čo nie je veľmi ťažké, lebo veľká väčšina Američanov je extrémne ľahkoverná. Jednou z obrovských lží Obamovej vlády bolo aj to, že najprv tvrdila, že urobí všetko pre to, aby boli bezohľadní bankári, ktorí spôsobili bankovú katastrófu na Wall Streete, ktorá  otriasla celým svetom, prísne potrestaní. Neskôr však urobila všetko preto, aby to pre nich dopadlo čo najlepšie.

 

Môj komentár:

 

Demokracia a sloboda potrebuje nezávislé a kritické médiá, nezávislú justíciu a nezávislý kongres - to všetko Washington nemá a ani mať nechce.

Americké média šíria rôzne klamstvá, ktoré slúžia na podporu zámerov vlády. Napríklad Reuters šíri ešte stále nepravdivú informáciu, že Rusko vpadlo na Krym a ho anektovalo. Washington Post uverejnil klamstvo, ktoré mu podsunul Obama a uvádza, že protesty vo východnej Ukrajine vyvolali len ruskí agenti.

 Washington bol presvedčený, že môže Ukrajinu dostať pod svoju kontrolu a ju manipulovať podľa potreby. Ukázalo sa však, že sa veľmi prepočítal. Vo východnej časti Ukrajiny sa zdvihol obrovský protest proti zámerom Washingtonu. Mnoho vojakov a policajtov odmietlo strieľať do povstalcov a prešlo do ich radov. Koruptný Obamov režim a koruptné americke médiá nehanebne luhali, že protesty vo východnej Ukrajine sú riadené a provokované len Moskvou. Pravdou je opak - ruská vláda sa usilovala od začiatku konflikt a nepokoje riešiť rokovaniami a nehroziť silou a demoštrovaním vojenskej moci. Washington, ktorý spôsobil a inicioval prevrat v Kyjeve, prekrúca fakty a tvrdí, že za streľbu a smrť niekoľko desiatok ľudí na Maidane je zodpovedná Moskva. To nie je nič iné, len klamstvá a nové klamstvá.