Londýnsko-parížske konekcie. Prečo lady Diana musela zomrieť. Utajené fakty!

03.12.2015 16:16

Médiá o nich nepísali! Pred niekoľkými mesiacmi vyšla v Nemecku kniha od Johna Morgana, s názvom Londýnsko-parížske konekcie, kde autor veľmi presvedčivo argumentuje, že lady Diana bola zavraždená tajnými službami USA, Anglicka a Francúzska, ktoré tu „prikladne“ spolupracovali. Autor analyzuje prečo a ako bola zabitá.

V nasledovnom uvediem aspoň niečo z obsahu jeho naozaj neobyčajnej publikácie, ktorá ma presvedčila, pričom  niektoré z faktov, ktoré opisuje, som poznal už aj sám z iného zdroja.

Dňa 31. augusta 1997 narazil Mercedes S 280 rýchlosťou 120 Km/hod. do 13. stĺpa  v tuneli Alma, v Paríži. V aute boli okrem Diany jej milenec Dodi Al-Fayed, bodygard Trevo Rees-Jones a vodič Henri Paul. Až dodnes je smrť Diany, ktorá v ten deň zahynula, pokladaná za tragickú nehodu. Avšak to nezodpovedá pravde. John Morgan analyzoval veľmi precízne posledné hodiny života korunnej princezny Diany. Niekoľko rokov študoval a vyhodnocoval vyšetrovacie protokoly a viedol rozhovory so svedkami.

Výsledok jeho vyšetrovaní je šokujúci: Lady Diana a jej spoločníci sa stali obeťami naplánovaného atentátu.

John Morgan popisuje podrobne, prečo musela manželka princa Charlesa zomrieť, ako bol atentát naplánovaný a ako bol zrealizovaný. Odhaluje aj všetky klamstvá a nepravdivé výpovede tých, ktorí pomáhali zatajiť pravdu.

 

Teraz  uvediem niektoré fakty, ktoré Morgan jednoznačne overil a dokázal:

 

Záchranka, ktorá viezla zranenú Dianu do nemocnice, išla úplne bezdôvodne takmer krokovým tempom, aby napokon polkilometra pred nemocnicou ostala na niekoľko minút stáť, a to tiež bez najmenšieho zjavného dôvodu, hoci pre záchranú zranenej bola cenná a nepostrádateľná každá jediná sekunda.

Miesto nehody bolo bezprostredne po nešťastí dvakrát po sebe čistené, čo sa  pri podobných prípadoch nikdy nesmie urobiť.

Publicista Morgan zistil aj to, že jeden sudca nariadil zničenie pravého predného blatníka Mercedesa. Práve na tomto blatníku sa nachádzali stopy auta Fiat, ktoré zapríčinilo nehodu.

Krátko predtým, ako chcel vodič Fiatu informovať verejnosť o tom, ako sa nehoda udiala naozaj, stal sa sám obeťou mysterióznej autonehody, pri ktorej zhorel do nepoznania.

Morgan vo svojej knihe analyzuje ešte ďalšie nezrovnalosti a paradoxy a ukazuje, že pri takzvanej nehode v skutočnosti išlo o jednu z najzákernejších vrážd súčasnej doby.

Kto sa vzoprie britskej korune podobným spôsobom, ako to urobila lady Diana, ktorá nadovšetko milovala slobodu, ten predsa „nemá“ právo na život, a to o to viac ho nemá, čím viac svojou slobodou kompromituje korunu a jej kráľovských potomkov. Ukázala nám to „príkladným“ spôsobom v histórii už aj menovkyňa súčasnej britskej kráľovny – Alžbeta I., keď dala brutálnym spôsobom popraviť svoju príbuznú škótsku kráľovnu, Mariu Stuart.

História sa neraz opakuje – ako nám to dokazuje história.