Lietadlá a lietajúce stroje staroveku - Senzačný objav zo starého Egypta

16.07.2014 10:43

Senzačný objav zo starého Egypta

 

Približne niekedy pred 1500 rokmi indiánski umelci v južnej Amerike vyrábali malé amulety - a to je doslova neuveriteľné pre nás súčasných ľudí, ktorí sme indoktrinovaní určitým priebehom histórie, tak ako ho postulovali konzervatívni historici a ako nás to učili na hodinách dejepisu v škole - ktoré mali aerodynamické štruktúry nášho moderného Space Shuttle. 

Pred 2600 rokmi, ale podľa všetkého už aj dávno predtým, zhotovovali na inom konci sveta, v starom Egypte, konštruktéri faraónov, objekty z dreva, ktoré mali všetky vlastnosti moderných vetroňov našej doby!!!

V Izraeli žil už pred 3000 rokmi kráľ, ktorý používal niečo, čo dokonca ani my nepoznáme. Bola to vzducholoď, skonštruovaná tak dôvtipne, že bola schopna letieť proti vetru bez motorov a absolvovať diaľkové lety!

Existuje množstvo dôkazov, ktoré sú oficiálnou vedou buď zamlčiavané, alebo ostali nepovšimnuté, prípadne boli nesprávne interpretované, ktoré však jednoznačne poukazujú na to, že priekopníci lietania žili na Zemi už vo veľmi dávnych dobách. 

V tejto súvislosti sa vynára naliehava otázka - odkiaľ mali poznatky, ktoré im umožnili konštruovať a stavať lietajúce stroje!

Pokračujme ďalej v našich pohľadoch do dávnej minulosti, v ktorej boli bezosporu aj "vznášavé krídla" , a to nielen v ríši vtákov.

Nemec Ferdinand Schulz bol prvým pilótom, ktorý vošiel do histórie (tak ako ju pozná naša doba)  prvým diaľkovým letom s bezmotorovým lietadlom. Jeho let trval osem a pol hodiny. Vytvoril tak svetový rekord - ale čo nám história zamlčiava, to je skutočnosť, že mal predchodcov už v antike. A existujú na to nezvratné dôkazy: 

 

Senzačný objav zo starého Egypta, 

ďalej sú to nové interpretácie istých antických textov z Grécka 

a niekoľké opisy istých udalostí zo stredoveku.

 

V roku 1967 si egyptský archeológ Khalil Messiha prezeral v pivničných priestoroch Egyptského múzea v Káhire staré výstavné predmety, ktoré boli z oficiálnych priestorov múzea už dlhú dobu vyradené. 

Netrvalo dlho a jeho pozornosť upútal podivný predmet, ktorý objavil v jednej z dební, označenej nápisom Vtáčie objekty.

Bol to veľmi podivný artefakt a profesor Messiha si ho pozeral veľmi podrobne a plný úžasu. Po chvíli mu bolo jasné, že v skutočnosti nemohlo ísť o žiadnu vtáčiu kreatúru a odrazu si uvedomil, že drží v ruke niečo......  

 

pokračovanie nasleduje