Len preboha nenapodobniť Rakúsko! To sa stalo odstrašujúcim príkladom teroru proti občanom!

15.11.2021 23:47

Koalícia vo Viedni pod vedením spolkového kancelára Schallenberga vyhlásila od pondelka lockdown pre neočkovaných. Týmto krokom Viedeň zaviedla neoficiálne diktatúru korony.

Je to brutálne obmedzenie nielen slobody pohybu, ale aj slobody slova, lebo každý kto tomuto vyhláseniu protirečí a či dokonca proti tomu demonštruje, je nepriateľom štátu a jeho tzv. demokracie. Zároveň tento stav podporuje udavačstvo a vytvára hlbokú priekopu medzi poslušnými zaočkovanými a „nebezpečnými“ rebelmi – nezaočkovanými.

Takáto rakúska diktatúra korony sa vyznačuje nebezpečnými paralelami k autokratickým politickým diktatúram.

Odhliadnuc od týchto aspektov, ktoré zo slobodných občanov robia domácich väzňov svojvôle tých, ktorí tento stav v Rakúsku vyhlásili, nevie nikto – ani ten najlepší virológ – s istotou povedať, či brutálne obmedzenie kontaktov a domáce väzenie pre neočkovaných bude mať za následok podstatné zníženie infekcií.

Ako som už na inom mieste písal, tak zvyšovanie tlaku na odporcov očkovania, len zvyšuje ich protest a ich ignorovanie zostrenia opatrení a mnohí z nich sa budú naďalej tajne stretávať, a to aj vo veľkých skupinách, tak ako to bolo aj v Nemecku počas lockdownov, keď sa veľké skupiny ľudí a aj tzv. veľkorodiny (počtom sto i viac ľudí) stretávali v odľahlých lesoch a tam robili veľké rodinné oslavy. Ale mnohé z takých rodín nemali problém sa stretávať aj vo veľkých bytoch. Čo samozrejme napomáhalo infikovaniu sa.

Azda najhoršie na rakúskom lockdowne je to, že katastrofálne postihne deti a mladistvých, ktorí sú z celej situácie okolo korony, ktorá trvá už takmer dva roky, extrémene narušení, vystrašení a mnohí aj deštruktívne-agresívni. 

To Viedeň ale vôbec nezaujíma a vládna koalícia ÖVP a Zelení na neplnoletých dokonca ešte masívne vyvíja tlak, aby sa bezpodmienečne dali všetci očkovať, a to napriek tomu, že vírus je pre nich sotva nebezpečný. Oveľa nebnezpečnejšie sú pre nich sprievodné účinky vakcín.

Táto politika Viedne extrémne ohrozuje nielen ich telesné, ale aj ich psychické zdravie.

V Nemecku už veľa žurnalistov a rozumných virológov varuje pred tým, aby Berlín urobil to isté čo Viedeň.

Hospodárska veľmoc Nemecko si nemôže dovoliť ešte raz celoplošný lockdown – v tom prípade hrozí krajine masová nezamestnanosť.