Larry Holcomb: Prezidenti USA a ich tajuplný vzťah k UFO-m - 1.časť

26.07.2015 20:44

Odhalenia, ktoré urobil Larry Holcomb, sú priam neuveriteľné. Holcomb je skúsený americký ufológ, zaoberajúci sa svojím fachom niekoľko desaťročí. Jeho nedávna výpoveď v tomto smere je skutočnou senzáciou.

Takmer všetci americkí prezidenti od druhej svetovej vojny mali informácie o kontaktoch s UFO-mi a dokonca mali aj blízke stretnutia tretieho druhu. Larry vydal o tom aj knihu. New York Post uverejnil z nej najbrizantnejšie časti. Podľa Holcomba súvisela aj vražda prezidenta Kennedyho nepriamo s UFO-m.

Kennedy vyzval CIA, aby mu vydali všetky utajené dokumenty o fenoménoch UFO, ktoré uschovávali. To sa mu malo stať osudným - tvrdí Holcomb. Odvoláva sa vo svojej knihe na tajne akty CIA, kde je to v zakódovanej forme uvedené. Atentát bol na neho urobený preto, lebo  chcel svetovej verejnosti oznámiť utajené informácie o existencii mimozemskej civilizácie.

V Holcombovej knihe sú ďalšie neobyčajné, možno dokonca skurilné výpovede:
Richard Nixon navštívil jedného dňa spriateleného komika Jackieho Gleasona. Spolu sa potom dali zaviezť k jednému hangáru na Homestead Air Reserve Base. Tam Gleasonovi dal Nixon ukázať vrak stroskotaného UFO. To celé porozprávala Esquire-Magazinu Gleasonova prvá manželka.

pokračovanie nasleduje